TEFAL Fier de călcat cu abur Virtuo FV1712E0

Fierul de călcat cu abur Virtuo oferă sesiuni de călcat rapide și ușoare fără a face vreun compromis privind rezultatele. Designul său ergonomic și declanșatorul de abur se combină perfect cu talpa antiaderentă pentru a obține rezultate excepționale și ușurința în folosire. Mai mult, produsul are o putere de 2000 W pentru a obține rezultate rapide și un jet de abur puternic de 80 g pentru a netezi chiar și cele mai încăpățânate cute.

Talpă antiaderentă

Fierul de călcat este prevăzut cu o talpă netedă, cu o tehnologie avansată ce oferă rezultate excepționale de alunecare și nonaderență.

Abur variabil

Produsul este prevăzut cu funcția de abur variabil, de 24 g/min, ce oferă sesiuni eficiente de călcare.

Jet de abur puternic

Puterea de 2000W se combină perfect cu jetul de abur de 85 g/min pentru a face față chiar și celor mai dificile cute.

Declanșator ergonomic pentru abur

Împreună cu un design compact, fierul de călcat Virtuo este prevăzut și cu un declanșator ergonomic pentru abur care împreună cu talpa antiaderentă oferă rezultate excelente de călcare.

Talpă Ceramică pentru alunecare ușoară

Această talpă a beneficiat de atenție specială în dezvoltarea sa: marginile finisate cu grijă și învelișul ceramic formează combinația ideală pentru o alunecare perfectă.

Funcție antipicurare

Această funcție îți va proteja țesăturile împotriva petelor.

Jet de abur puternic

Fierul de călcat dispune de un jet de abur puternic, de până la 165 g/min, pentru a îndepărta până și cele mai dificile cute.

Igienizeaza tesaturile din locuinta

Elimina pana la 99%99 din virusuri, bacterii sau germeni cu ajutorul puterii naturale a aburului.