DeLonghi ECAM450.76.T Eletta Explore

Creativitate nelimitată: pregătiți cu ușurință băuturi calde sau răcoritoare de cafea acasă. Sistemul de lapte De'Longhi LatteCrema Cool și LatteCrema Hot facilitează prepararea de băuturi delicioase de cafea acasă. Eletta Explore descoperă o varietate nesfârșită de cafele și aduce acasă senzația unei cafenele autentice. De asemenea, puteți utiliza aplicația Coffee Link pentru multe rețete creative și opțiuni de personalizare. Datorită Wi-Fi, vă puteți controla mașina și prin intermediul smartphone-ului.

REZUMAT

  • Sistemul de lapte de casă LatteCrema gustă cu ușurință o varietate de băuturi calde sau răcoritoare de cafea.
  • Ecran TFT de 3,5" cu pictograme tactile color
  • Tehnologia Bean Adapt ajustează automat setările aparatului pentru fiecare tip de cafea.
  • Telecomanda Wi-Fi prin aplicația mobilă
  • Funcție automată „to-go” pentru căni de până la 16 cm înălțime - cană „to-go” inclusă.

Premiul iF Design

Unul dintre cele mai prestigioase premii de design din lume din 1953. Logo-ul iF reprezintă un design bun și este o marcă de calitate atât pentru consumatori, cât și pentru comunitatea de design.

Premiul Red Dot Design

Una dintre cele mai râvnite mărci de calitate pentru design bun.Este împărțită în trei discipline: design de produs, design de brand și comunicații și design concept.

Descoperă noi băuturi preferate

Bucurați-vă de o varietate de băuturi calde sau răcoritoare cu cafea, băuturi cu lapte și preparate la pachet ușor de programat cu 4 profiluri de utilizator pentru o plăcere personalizată.

Doar adu-ți băuturile

Noua funcție To Go umple perfect ceașca ta preferată, astfel încât să poți lua băuturile cu tine oriunde te duci.Puteți alege dintre trei dimensiuni de bază pentru băuturi de cafea și, datorită raftului reglabil pe înălțime, orice ceașcă se va potrivi. Cană To Go (475 ml) inclusă. 

Cafea proaspăt măcinată

Savurați cafea proaspăt măcinată din boabe alese.

Sistem lapte cald si rece LatteCrema

Încercați sistemul de lapte De'Longhi LatteCrema Hot și LatteCrema Cool pentru o cafea perfect fierbinte sau răcoritoare.

Curățare ușoară

Tava detașabilă pentru picurare și recipientul pentru lapte sunt lavabile în mașina de spălat vase, ceea ce asigură o igienă maximă în orice moment.