Relaxați-vă cu întreaga familie cu Blaupunkt

Televizorul Android Blaupunkt FBC5000 oferă o selecție uriașă de conținut pentru toate gusturile. Smart TV facilitează găsirea de filme și emisiuni de care vă veți bucura cu siguranță. Calitatea superbă a imaginii Full HD și Dolby Audio clar și puternic creează experiența captivantă supremă. Alegeți servicii și aplicații, instalați jocuri și tutoriale, personalizați interfața pentru dvs. - vi se oferă libertate deplină de control și vizualizare.

Foto 1 Blaupunkt FBC5000

Ramele au dispărut

Cu televizorul Blaupunkt FBC5000, există mai puține cadre în viața ta. Absența aproape completă a cadrelor face ca imaginea de pe ecran să fie cât mai realistă, iar televizorul în sine, datorită designului său modern, arată subțire și elegant.

Imagine DOLBY VISION

Experimentați fiecare detaliu în detalii clare pe ecranul televizorului Blaupunkt FBC5000 Full HD, bucurați-vă de imagine cu o gamă îmbunătățită de luminozitate și contrast și vizionați serialele și filmele preferate. Tehnologia HDR High Dynamic Range adaugă profunzime conținutului și face imaginea naturală și vie până la cel mai mic detaliu.

Foto 4 Blaupunkt FBC5000

Sunet puternic

Dolby ATMOS oferă un sunet clar, clar, fără a fi nevoie de hardware suplimentar. Cu un sunet care se răspândește la 360 de grade și umple spațiul din jur, puteți simți efectul prezenței live și puteți experimenta emoții vii din evenimentele de pe ecran.

Mai multe experiențe cu Android TV

Personalizați aspectul ecranului dvs. de pornire adăugând aplicațiile preferate pentru a facilita găsirea de conținut interesant. Serviciile de streaming populare, cum ar fi Netflix, YouTube, Megogo și altele, vă vor ajuta să găsiți cu ușurință conținut pentru toate gusturile. Performanța îmbunătățită și o serie de funcții noi concepute special pentru televizor îmbunătățesc controlul și interacțiunea cu televizorul dvs.

Foto 5 Blaupunkt FBC5000

Telecomandă

Noua telecomandă a devenit și mai simplă și mai convenabilă. Acum puteți obține acces rapid la servicii populare precum Netflix, Youtube și Amazon Prime cu un singur clic.

Foto 6 Blaupunkt FBC5000

Gestionați cu Asistentul Google

Asistentul Google inteligent vă oferă un control puternic asupra conținutului, setărilor televizorului și multe altele. Creați o solicitare vocală și obțineți prognoza meteo de mâine, rețeta sau linkul către emisiunea TV pe care o căutați.

Foto 7 Blaupunkt FBC5000
Foto 8 Blaupunkt FBC5000

Tehnologia Chromecast

Renunță la ecranul mic pentru unul mare. Proiectați imaginea de pe ecranul dispozitivului dvs. mobil pe ecranul televizorului. Cu tehnologia Chromecast, puteți transmite în flux videoclipuri și fotografii stocate pe smartphone-ul dvs. pe televizorul cu ecran mare și vă puteți bucura de cea mai bună experiență de vizionare.

Diferite metode de conectare

Mai puține fire - mai multă ordine în casă. Conectați-vă căștile fără fir, controlerul de joc, mouse-ul sau tastatura cu o conexiune wireless Bluetooth 5.0 de încredere. Portul USB vă permite să conectați o unitate flash la televizor pentru a vă bucura de muzică și filme stocate pe o unitate externă. Suportul pentru conexiunea Wi-Fi dual-band vă permite să vizionați filme și emisiuni online la o calitate excelentă, fără încetiniri și întârzieri.

Foto 9 Blaupunkt FBC5000