Cel mai convenabil sistem de operare SMART TV

Televizoarele Blaupunkt vă oferă acces la conținutul preferat într-un format convenabil pentru dvs., rulând un sistem de operare convenabil și intuitiv - Android TV. Televizorul Blaupunkt HD este mai mult decât un simplu televizor, nu numai că vă va oferi o experiență complet nouă de vizionare a filmelor și emisiunilor TV preferate, dar vă va ajuta și să gestionați dispozitivele compatibile din casă.

Asistent Google în Blaupunkt

Acum ai mai mult decât un televizor. Cu Blaupunkt, obțineți Asistentul Google încorporat. Trebuie să găsești cea mai „proaspătă” serie, să afli care este scorul la un meci sportiv important sau să pornești aerul condiționat? Nu este nevoie să întrerupeți vizionarea emisiunii TV preferate, doar dați Asistentului comanda corespunzătoare. Și asta nu este tot 

Asistentul vă va ajuta cu:

  • Planificare
  • Redare
  • căutarea de conținut
  • Răspunsuri la întrebări
  • Gestionarea dispozitivelor

Aplicații populare și preferate pe ecranul televizorului

Google Play are aplicații pentru televizorul tău pentru toate gusturile. De la aplicații OTT (YouTube, Netflix, Megogo) la jocurile tale preferate, rețelele sociale, programele științifice și multe altele. Puteți instala rapid și în siguranță aplicațiile necesare.

Streaming de conținut foto și video pe un televizor Blaupunkt cu ecran mare

Tehnologia Google Chromecast încorporată poate proiecta ușor și ușor fotografii, videoclipuri, muzică pe televizorul cu ecran mare Blaupunkt. Indiferent dacă doriți să împărtășiți fotografii din vacanță cu prietenii sau să vizionați videoclipuri din performanța copilului dvs., este o briză cu Chromecast și Blaupunkt.

Tehnologii wireless moderne Wi-Fi și Bluetooth

Wifi

Conectarea Blaupunkt la internet este acum simplă. Când porniți televizorul pentru prima dată, acesta va găsi automat rețele WiFi disponibile pentru conectare, trebuie doar să introduceți parola și vor deveni disponibile posibilitățile nelimitate ale World Wide Web.

Bluetooth

Utilizați o conexiune Bluetooth pentru a conecta căști, căști pentru jocuri, console de jocuri sau utilizați o telecomandă compatibilă cu Bluetooth și alte accesorii.

Rezoluție înaltă - imagine de înaltă calitate

Televizorul Blaupunkt HD oferă culori bogate și realiste, niveluri ridicate de contrast și margini clare ale imaginii. O unitate centrală puternică de procesare în tandem cu o matrice TV de înaltă calitate afișează o imagine impecabilă pe ecran, fie că este o scenă statică sau dinamică.

Vizualizări prestabilite

Setările specifice de imagine ale Blaupunkt TV sunt special concepute pentru fiecare scenariu. Urmărește un film sau un joc sportiv alegând modul care se potrivește cel mai bine utilizării respective, întrucât are setări echilibrate de culoare, contrast și luminozitate.

Designul special al sistemului de sunet „reînvie” ceea ce se întâmplă pe ecran.

Un sistem de sunet de înaltă calitate vă va permite să vă bucurați de lucrare în forma în care autorul a creat-o. Puteți alege sunetul optim pentru vizionarea unui film, concert sau joc cu setări de sunet prestabilite.

Dolby Audio

Vizionați un film sau ascultați muzică pe televizorul dvs. Blaupunkt, împreună cu tehnologia Dolby Audio, veți obține un sunet „în direct” și mai natural atât în ​​filme, cât și în emisiuni TV.

Slot de expansiune CI+

Blaupunkt este echipat cu un slot CI+ care vă permite să utilizați modulul cardului de acces prin satelit cu televizorul dvs. și să faceți fără dispozitive externe suplimentare, cum ar fi un receptor.