Difuzor acustică Mi AI

Sunet puternic

Difuzor inteligent Mi AI Speaker se va asigura că experimentați o experiență de neuitat în timp ce ascultați muzică. Este echipat cu un difuzor full-range de 2,5 inchi cu o diafragmă hibridă de hârtie din lână și are, de asemenea, găuri speciale în corp, datorită cărora unda sonoră plutește liber în aer.

Fotografie 1 Difuzor Mi AI
Foto 2 Difuzor Mi AI

Aspect impecabil

Modelul a primit o carcasă metalică elegantă cu o grosime de 0,7 mm, care va completa perfect orice interior. Coloana nu se teme de zgârieturi și deteriorări și are, de asemenea, o dimensiune compactă.

Controlul confortului

Dezvoltatorii au echipat Mi AI Speaker cu module Wi-Fi și Bluetooth încorporate, datorită cărora difuzorul poate fi sincronizat cu smartphone-uri și alte dispozitive inteligente de acasă. Acest lucru vă permite să personalizați funcționarea acestuia direct de pe ecranul gadgetului dvs. Mai mult, modelul acceptă controlul vocal și are, de asemenea, butoane tactile convenabile pe corp.

Foto 3 Difuzor Mi AI
Foto 4 Difuzor Mi AI

Sunet fantastic

Difuzorul este echipat cu tehnologie DTS modernă, care poate îmbunătăți semnificativ calitatea sunetului și poate crea efecte sonore interesante. Deci, puteți alege dintre trei moduri de sunet: vocal, blând sau bas. Este imposibil să ignori cele două sisteme stereo combinate care îți permit să te simți în centrul sălii de concert.