Eleganța la maxim

Ceasul inteligent Xiaomi Watch S1 este o adevărată întruchipare a stilului. Dispozitivul inteligent a căpătat aspectul unui analog clasic, păstrând în același timp toate inovațiile celor mai recente tehnologii pentru proprietarul său. La crearea carcasei din oțel inoxidabil a fost utilizată o metodă de prelucrare manuală. Sticla de safir protejează partea din față a structurii de influențele externe și oferă dispozitivului un aspect mai sofisticat. Utilizatorul alege el însuși cureaua - cauciuc fluor sau piele.

Ecran AMOLED mare

Ecranul rotund AMOLED de 1,43" arată extrem de atractiv. Forma tradițională, împrumutată de la ceasurile obișnuite, nu își pierde funcționalitatea: afișajul arată toate datele necesare. Puteți personaliza designul folosind interfețele pregătite și opțiunea Always On Display.

Cinci sisteme de poziționare

Au fost acordate prioritate 5 sisteme suportate de cipul GNSS dual-band: GPS, BeiDou, QZSS, Galileo, GLONASS. O abordare profesionistă, acuratețea datelor furnizate, capacitatea de a afișa statistici - cei mai buni algoritmi din domeniul lor oferă un maxim de funcții utile. În practică, te vei orienta cu precizie și vei calcula timpul necesar pentru anumite scopuri. Și veți ști, de asemenea, cât de multă putere va fi nevoie pentru a finaliza calea și cât de dificil va fi.

Foto 3 Xiaomi Watch S1

117 tipuri de activitate fizică

Nu numai pentru afaceri, ci și pentru sport. Xiaomi Watch S1 vă oferă acces la funcționalitatea, care include 117 programe de antrenament. 19 moduri pro, axate pe anumite tipuri de activitate, merită o atenție deosebită: înot, tenis, HIIT, baschet etc. Ceasul inteligent este capabil să funcționeze corect cu datele, ținând cont de nuanțele fiecăruia dintre sporturile disponibile.

Foto 4 Xiaomi Watch S1
Foto 5 Xiaomi Watch S1

Rezistență impresionantă la apă

O trăsătură distinctivă a conceptului a fost rezistența crescută, care se manifestă, printre altele, în rezistența la apă. Un nivel de 5 atm vă permite să utilizați în mod liber echipamentul în scufundări sub apă până la 50 m. Singurul lucru: nu trebuie să purtați ceas când faceți scufundări și înotați într-un duș fierbinte. Iazurile și piscinele deschise nu vor interfera cu purtarea dispozitivului.

Acuratețea măsurării indicatorilor de sănătate

Sistemul, bazat pe senzori PPG, măsoară ritmul cardiac calitativ. Dacă această funcție este încălcată, așa cum este evidențiată de ieșirea indicatorilor dincolo de norme, dispozitivul trimite un semnal proprietarului. Nivelul de oxigen din sânge este, de asemenea, supus unei monitorizări constante. Înregistrați durata ciclurilor menstruale, practicați exerciții de respirație, monitorizați-vă nivelul de stres - o abordare cuprinzătoare a monitorizării indicatorilor de sănătate va îmbunătăți calitatea vieții.

Foto 6 Xiaomi Watch S1

Monitorizare eficientă a somnului

Creatorii modelului au folosit un sistem mai precis, care funcționează cu 35% mai eficient. Fazele somnului lung și scurt sunt supuse unui studiu scrupulos cu fixarea punctelor importante. După trezire, veți putea studia aceste date, ceea ce vă va permite să vă odihniți și mai bine și să lucrați mai eficient.

Foto 7 Xiaomi Watch S1

Autonomie până la 24 de zile

Un minim de griji cu privire la menținerea încărcării dispozitivului. Bateria oferă până la 12 zile de funcționare în modul normal și până la 24 de zile în modul de economisire a energiei. Acum puteți fi sigur că ceasul nu va avea nevoie de o resursă pentru lucrări ulterioare în cel mai inoportun moment.

Conversații Bluetooth®

Comunicarea cu un smartphone se realizează utilizând protocolul de transfer de date fără fir Bluetooth®. În același timp, când sosește un apel, îi poți răspunde aducând încheietura mâinii la față - microfonul și difuzorul încorporate nu te limitează în formatul de negociere. Reglați volumul folosind comenzile tactile de pe ecran.

Foto 9 Xiaomi Watch S1

Plăți fără contact

Ceasul inteligent Xiaomi Watch S1 oferă confort maxim atunci când efectuați sarcini de bază. Un exemplu în acest sens a fost cipul NFC încorporat, care vă va permite să efectuați rapid plăți contactless, doar apropiindu-vă încheietura mâinii de terminal. Uitați de mâinile ocupate, hărți și un smartphone în palmă - tot ce aveți nevoie este în acest ceas.

Fotografie 10 Xiaomi Watch S1