Redmi este cel mai bun în toate

Căștile Redmi Buds 4 Pro vă vor ajuta să vă bucurați de muzică și comunicare oriunde. Cu o comandă ușoară, un design ergonomic, până la 36 de ore de funcționare fără reîncărcare și, cel mai important, un sunet puternic, curat și vibrant - toate acestea au încăput într-o carcasă compactă și elegantă.

Фото 2 Redmi Buds 4 Pro

Sunet Hi-Fi

Căștile Redmi Buds 4 Pro sunt certificate Hi-Res Audio Wireless și susțin codec-ul audio LDAC, cu o viteză de transfer de până la 990 kbps, precum și o rezoluție audio de 96 kHz / 24 bit și mai mare. Acest lucru înseamnă că sunetul oferit vă garantează o calitate uimitoare, care nu a fost întâlnită încă într-un format wireless.

Difuzoare dinamice duble

Ascultați muzica și bucurați-vă de fiecare sunet. Căștile Redmi Buds 4 Pro sunt echipate cu un sistem avansat de difuzoare dinamice duble, care constă într-o diafragmă din aliaj de aluminiu de 10 mm și o diafragmă din titan de 6 mm, care lucrează în tandem pentru a reda frecvențe înalte clare și un bas bogat. Aceasta vă permite să vă bucurați de fiecare detaliu al muzicii, atunci când fiecare notă sună vibrant și profund.

Фото 3 Redmi Buds 4 Pro

Imersiune totală în sunet

Datorită sistemului inovator de sunet imersiv cu algoritmul sonor unic Xiaomi HRTF, căștile reproduc sunete care imită în mod maxim realitatea. De aceea, vă puteți bucura de efectul complet de imersiune de fiecare dată când vizionați videoclipuri cu Redmi Buds 4 Pro.

Фото 5 Redmi Buds 4 Pro

Trei moduri de reducere a zgomotului

Modul de reducere a zgomotului profund vă permite să ascultați muzică pe o stradă aglomerată sau în metrou. Modul echilibrat este potrivit pentru relaxare într-o cafenea. Modul de reducere ușoară a zgomotului vă permite să vă bucurați de sunetul complet chiar și într-un loc liniștit, cum ar fi un birou sau o bibliotecă. Reducerea adaptivă a zgomotului utilizează algoritmi AI pentru a alege automat modul care se potrivește cel mai bine locului specific.

Nivel nou de reducere a zgomotului

Tehnologia inteligentă de anulare activă a zgomotului cu trei moduri se adaptează la mediul înconjurător și vă permite să vă concentrați complet la ceea ce ascultați în orice loc. Algoritmii inteligenți monitorizează mediul înconjurător și reduc automat zgomotele exterioare cu până la 43 de decibeli, blocând până la 99,3% din sunetele din jur.

Фото 6 Redmi Buds 4 Pro

Două moduri pentru comunicare

În modul transparent, nu este nevoie să vă scoateți căștile pentru a auzi lumea înconjurătoare și vocea interlocutorului. În modul de amplificare a vocii, zgomotele de fond sunt reduse, iar vocea interlocutorului este amplificată și devine mai clară.

Фото 7 Redmi Buds 4 Pro

Curenții de aer nu mai reprezintă o problemă

Căștile Redmi Buds 4 Pro sunt echipate cu ecrane metalice integrate pentru protecție împotriva vântului, care reduc eficient zgomotul provocat de acesta. De asemenea, algoritmul patentat de reducere a zgomotului produs de vânt se activează automat atunci când viteza vântului atinge un anumit prag, asigurând calitatea sunetului pe stradă chiar și în condiții de vânt puternic.

Фото 8 Redmi Buds 4 Pro
Фото 9 Redmi Buds 4 Pro

Comunicare clară și curată

Cele trei microfoane integrate în fiecare cască captează eficient sunetele vocii pentru a le separa de zgomotele exterioare și a le amplifica. Astfel, interlocutorii se aud perfect unul pe celălalt și pot comunica fără a ridica vocea, chiar și pe o stradă aglomerată.

Până la 36 de ore de redare

Cu o singură încărcare completă, căștile Redmi Buds 4 Pro pot reda muzică timp de până la 9 ore, iar carcasa de încărcare extinde această durată la 36 de ore. Aveți nevoie de încărcare? Doar 5 minute de încărcare vă vor oferi încă 2 ore suplimentare de ascultare.

Фото 10 Redmi Buds 4 Pro
Фото 11 Redmi Buds 4 Pro

Conectarea la două dispozitive

O pereche de căști Redmi Buds 4 Pro poate fi conectată la două dispozitive, permițând trecerea rapidă între ele prin Bluetooth și ascultarea muzicii de la surse diferite sau reacționarea rapidă la apelurile primite. Pur și simplu deschideți capacul căștilor, iar pe ecranele dispozitivelor cuplate va apărea o cerere de conectare. Trebuie doar să selectați dispozitivul dorit și să începeți ascultarea.

Control printr-o simplă atingere

Veți putea nu doar să ascultați muzică, ci și să preluați apeluri cu căștile Redmi Buds 4 Pro. Funcționalitatea avansată a căștilor se îmbină perfect cu un control simplu. Este suficient să atingeți panoul tactil sau să apăsați pentru a opri muzica, prelua/respinge apelurile sau alege modul de reducere a zgomotului.

Фото 12 Redmi Buds 4 Pro