Îmbunătățiți-vă stilul cu Xiaomi

Brățara de fitness Xiaomi Smart Band 7 Pro actualizată cu un afișaj AMOLED de 1,67 inchi fără cadru vă va ajuta să vă atingeți obiectivele mai rapid și mai ușor și să vă monitorizați îndeaproape starea de bine. Cu un design elegant și peste 150 de fețe de ceas din care să alegeți, această brățară este accesoriul perfect pentru a vă completa aspectul de zi cu zi. Monitorizarea continuă a nivelului de oxigen din sânge și a ritmului cardiac, precum și urmărirea fazelor de somn și a ciclului menstrual pentru femei, oferă informații complete și actualizate despre bunăstare. Peste 110 moduri de sport te vor ajuta să faci sport cât mai eficient posibil. Durata de viață a bateriei de până la 12 zile vă permite să uitați de reîncărcarea frecventă.

Display-ul se potrivește cu orice

Ecranul AMOLED de 1,67 inchi acoperit cu sticlă 2.5D vă oferă toate informațiile de care aveți nevoie dintr-o privire. Cu un raport ecran-corp de 70%, există mai mult spațiu pentru pictograme și text și mai multe opțiuni pentru navigare rapidă și ușoară.

Foto 2 Xiaomi Smart Band 7 Pro
Foto 3 Xiaomi Smart Band 7 Pro

Dispoziție strălucitoare cu Xiaomi

Xiaomi Smart Band 7 Pro vă va ajuta să vă exprimați starea de spirit cu 150 de fețe de ceas disponibile. Și indiferent de cadranul de ceas pe care îl alegeți, acesta vă va oferi posibilitatea de a arăta elegant și de a primi informații și mai utile.

Proprietățile ecranului adaptiv

Datorită senzorilor de lumină ambientală încorporați, afișajul brățării se adaptează automat la mediul extern și setează nivelul de iluminare din spate la care veți fi confortabil să primiți informații.

Fotografie 4 Xiaomi Smart Band 7 Pro

Conceput pentru a fi elegant

Brățara cântărește doar 20,5 g și are o grosime a carcasei de 11 mm, așa că într-un minut nu o vei mai simți pe mână. Disponibil într-o varietate de culori ale carcasei metalic/gri grafit/aur deschis și 6 opțiuni de curele, fiecare utilizator are libertate deplină de alegere.

Foto 5 Xiaomi Smart Band 7 Pro

Cursa profesională

Suportul pentru BeiDou, GPS, GLONASS, Galileo și QZSS vă va ajuta să vă determinați ruta și locația curentă. 10 antrenamente de alergare prestabilite de intensitate diferită vor permite utilizatorilor cu diferite niveluri de antrenament să aleagă cea mai bună opțiune de încărcare. Și bineînțeles, brățara va raporta prin vibrație că scopul a fost atins.

Foto 6 Xiaomi Smart Band 7 Pro

Monitorizarea activitatii

Xiaomi Smart Band 7 Pro urmărește peste 110 moduri de antrenament și măsoară valorile cheie ale activității. Pe baza datelor colectate, brățara evaluează eficacitatea lecției și oferă informații într-un mod ușor de înțeles pentru a te motiva către noi realizări.

Foto 7 Xiaomi Smart Band 7 Pro
Foto 8 Xiaomi Smart Band 7 Pro

Antrenament + competiție

Acum nu poți doar să te antrenezi, ci și să participi la competiții reale. Noua funcție „Competiție” din aplicația Xiaomi Fitness îți permite să inviți un prieten la antrenament și să concurezi cu el pentru a fi primul care își atinge obiectivele. De asemenea, vei putea să urmărești noul plan de antrenament al prietenului tău și să-i vezi statisticile de antrenament.

Monitorizarea indicatorilor cheie

Saturația de oxigen din sânge (SpO2) este un indicator important al sănătății tale. Xiaomi Smart Band 7 Pro monitorizează nivelurile SpO2 pentru a vă oferi o imagine completă a proceselor care au loc în corpul dumneavoastră. Brățara monitorizează constant și cu o mare precizie ritmul cardiac. După ce a detectat abateri ale bătăilor inimii de la indicatorii normali, brățara vă informează despre acest lucru prin vibrație. De asemenea, include monitorizarea somnului, monitorizarea sănătății femeilor și exerciții de respirație pentru a ajuta la controlul stresului.

Foto 9 Xiaomi Smart Band 7 Pro

Până la 12 zile fără reîncărcare

Xiaomi Smart Band 7 Pro funcționează cu o singură încărcare timp de până la 12 zile în modul normal și până la 6 zile în modul intensiv. Prin urmare, atunci când plecați într-o călătorie scurtă, nu trebuie să luați un încărcător cu dvs.

Fotografie 10 Xiaomi Smart Band 7 Pro
Fotografie 11 Xiaomi Smart Band 7 Pro

Ajutor

Asistentul vocal Alexa va găsi rapid informațiile de care aveți nevoie, va oferi acces ușor la multe dintre funcțiile brățării și vă va oferi chiar posibilitatea de a controla de la distanță tehnologia inteligentă. Și datorită rezistenței la apă de până la 5 ATM, nu trebuie să scoateți brățara în timp ce înotați sau înotați.

Toate informațiile într-un singur loc

Xiaomi Smart Band 7 Pro colectează valori cheie ale activității, cum ar fi ritmul cardiac, caloriile arse și multe altele și le salvează într-un singur loc într-o formă ușor de citit, astfel încât să puteți evalua situația dintr-o privire. Iar brățara nu vă va lăsa să pierdeți un singur apel sau mesaj sau să uitați de un eveniment important.

Foto 12 Xiaomi Smart Band 7 Pro