Cu siguranță îl vei iubi

Smartphone-ul POCO C40 este gata să demonstreze că un partener adevărat își va lua o parte semnificativă din griji pe umerii lui. Echipamentele cu diagonala ecranului de 6.71”, o baterie de 6000 mAh, un modul cititor de amprentă și alte bunătăți îți vor permite să rezolvi rapid orice probleme care apar în timpul zilei.

Foto 1 POCO C40

Spatiu mare pentru ecran

Uită-te doar la acest ecran HD+ de 6,71 inchi, orice conținut orientat vizual va fi redat într-un stil uimitor. Nuanțe suculente de culori, claritate excelentă a detaliilor, realism al imaginii - toate acestea sunt cu adevărat captivante. În același timp, Corning® Gorilla® Glass oferă protecție externă, care este atât de importantă pentru această parte fragilă.

Foto 2 POCO C40

Baterie ultra durabilă

O baterie de 6000 mAh impresionant de puternică va încânta cu adevărat orice cunoscător al dispozitivelor autonome. O astfel de rezervă de energie face posibilă utilizarea dispozitivului până la 17 ore ca navigator, 20 ore pentru redarea video, 32 ore pentru apeluri telefonice, 86 ore ca player muzical.

Foto 3 POCO C40

Încărcare cu viteza fulgerului

Bateria POCO C40 poate fi reîncărcată cu încărcare rapidă de 18W. Nu numai că smartphone-ul ține o încărcare mult timp, dar este și capabil să o reia rapid. Griji minime cu confort maxim!

Foto 4 POCO C40
Foto 5 POCO C40

8 nuclee de performanță exemplară

În centrul nucleului hardware se află procesorul JLQ JR510 cu o viteză de ceas de până la 2,0 GHz, ale cărui 8 nuclee distribuie eficient sarcinile, permițând echipamentului să-și arate întregul potențial la maximum. Împreună cu cipul video Mali-G52 formează un sistem bine coordonat - rapid și fără erori.

Surprinde fiecare clipă

Optica camerei constă dintr-o cameră principală de 13 MP și un senzor de adâncime de 2 MP. Acest format vă permite să obțineți fotografii destul de clare, să transmiteți viziunea autorului prin cadru, să fotografiați material pentru nevoile de zi cu zi, rețelele sociale și arhivele personale. Pe lângă aceasta, există și o cameră frontală de 5 megapixeli.

Foto 6 POCO C40

Tradiții într-un nou format

Aspectul modelului combină cele mai bune caracteristici ale smartphone-urilor clasice, prezentându-le în același timp într-o nouă formă atractivă. În primul rând, este de remarcat panoul din spate elegant, cu camere, un logo și un scanner de amprente. Un dispozitiv raționalizat cântărește doar 204 g. Și, desigur, textura: suprafața corpului cu imitație a pielii conferă un accent de lux discret carcasei exterioare. Iar tenacitatea ei va fi un bonus suplimentar.

Foto 7 POCO C40

Sunet uimitor

Un difuzor puternic este baza pentru sunetul de înaltă calitate al telefonului mobil POCO C40. Divertismentul multimedia este întotdeauna mult mai luminos atunci când este însoțit de un sunet bun. În plus, modelul are un receptor FM, care vă va permite să vă distrați cu liste de melodii muzicale, să aflați informații utile și știri de actualitate.

Foto 8 POCO C40
Foto 9 POCO C40

Selectarea unei metode de deblocare

Instrumentele de inteligență artificială au făcut posibilă implementarea unei funcții eficiente de protejare a datelor personale ale utilizatorului stocate pe telefon – vorbim de deblocare facială. Dacă nu aveți încredere într-o astfel de tehnologie sau din mai multe motive nu doriți să o utilizați, există întotdeauna o alternativă sub forma unei amprente, al cărei modul de citire este situat lângă optică.