Mai multă putere de la POCO

Verificați upgrade-ul prin care a trecut POCO M5 pentru a deveni un adevărat lider. Bucurați-vă de imagini FHD+ super clare și netede, cu reîmprospătarea dinamică a afișajului de până la 90 Hz. Procesorul emblematic MediaTek Helio G99 de 6 nm demonstrează stabilitate și performanță incredibilă în orice sarcină.

Putere de neegalat MediaTek

Procesorul MediaTek Helio G99 cu arhitectură avansată a procesorului și GPU puternic Mali-G57 MC2 oferă performanțe de neegalat, viteză rapidă de procesare grafică și capacitate de răspuns unică a sistemului. POCO M5 vă va ajuta să experimentați direct ce înseamnă superputere.

Foto 2 POCO M5

Suficientă memorie pentru toate și pentru mult timp

Combinația de până la 6 GB LPDDR4X RAM și până la 128 GB UFS 2.2 ROM îmbunătățește performanța POCO M5 și crește vitezele de citire și scriere. Nu trebuie să așteptați încă o secundă, toate jocurile și aplicațiile de pe POCO sunt încărcate instantaneu. De asemenea, poți folosi un card TF de până la 1 GB și poți uita pentru totdeauna de lipsa spațiului pentru povești și fotografii.

Foto 3 POCO M5

Treci dincolo de cotidian

Ecranul FHD+ de 6,58 inchi estompează linia dintre ceea ce este pe ecran și ceea ce este pe ecran, deoarece imaginea arată incredibil de vibrantă, vie și naturală. Acoperirea Corning Gorilla Glass protejează în mod fiabil ecranul de influențele externe.

Foto 4 POCO M5

Rata de reîmprospătare dinamică de până la 90 Hz

Ecranul POCO M5 cu o rată de reîmprospătare de până la 90 Hz reproduce cu acuratețe și clar orice conținut. Cu comutarea dinamică a frecvenței de 30/60/90 Hz, obțineți o defilare lină, o calitate superbă a imaginii în toate scenariile și un consum optim de energie.

Foto 5 POCO M5

Frecvența de eșantionare 240 Hz

Experimentați direct ce înseamnă răspuns super-rapid. Cu o rată de eșantionare de 240 Hz, feedback-ul în mai puțin de secunde înseamnă că obțineți un control mai bun și un avantaj tangibil în orice joc.

Foto 6 POCO M5

Viziunea ta este în siguranță

Modurile pentru diferite cazuri de utilizare fac posibilă utilizarea confortabilă a POCO M5 în orice situație. Alegeți între DC Dimming/Afișare lumina soarelui/Mod Citire, în funcție de dacă doriți să citiți o carte sau să vizionați un film.

Zi întreagă de activitate

O baterie puternică de 5000 mAh asigură multe ore de utilizare continuă. Smartphone-ul vă va permite să comunicați mai mult de 42 de ore sau să vizionați videoclipuri mai mult de 15 ore fără să vă reîncărcați. Încărcarea rapidă de 18 W vă ajută să vă reîncărcați chiar înainte de a părăsi casa.

Foto 8 POCO M5

Trei camere pentru fotografii uimitoare

Camera triplă cu modulul principal de 50 de megapixeli realizează fotografii excelente în orice condiții de fotografiere. Camera macro de 2 MP vă ajută să vă concentrați asupra detaliilor. Camera cu adâncime de 2 MP creează bokeh pentru portrete de calitate profesională. Și nu uita de selfie-urile în care arăți mereu uimitor.

Foto 9 POCO M5

Design evident

Cu un design plat reproiectat și o textură unică, fără amprentă, asemănătoare pielii pe spate, POCO M5 va arăta întotdeauna impecabil.

Foto 10 POCO M5