Control la distanță

Prin intermediul aplicației AENO de pe telefonul mobil, puteți porni fierbătorul de la distanță, regla temperatura sau configura programul de lucru.

Фото 1 AENO EK7S
Фото 2 AENO EK7S

Perete dublu

Păstrează căldura in interior si rămane rece la exterior. Astfel, fierbătorul este sigur pentru copii in cazul unui contact accidental.

12.000 + cicluri de fierbere

Compania britanică Strix - cel mai mare producător de termostate și grupuri de contact pentru fierbătoare asigură peste 12.000 de cicluri de fierbere, conform testelor interne ale companiei.

Фото 3 AENO EK7S
Фото 4 AENO EK7S

Apa nu intră în contact cu plasticul

Apa fiartă este sigură pentru băut, are un gust și un miros plăcut. Interiorul din oțel inoxidabil fără sudură este rezistent la coroziune, puternic și nu conține compuși BPA. Ceainicul se poate curăța ușor în interior.

Oprire automată

Fierbătorul se oprește automat la fierbere, în cazul în care nu este suficientă apă sau când este ridicat de pe baza sa. Contactul electric este ascuns sub un garnet de cauciuc, care previne intrarea prafului și a apei.

Фото 5 AENO EK7S
Фото 6 AENO EK7S

Bază cu rotație de 360°

Pentru o utilizare ușoară. Baza electrică rotativă permite utilizarea ceainicului în orice direcție necesară.

Display LED și control senzor

Puteți porni cu ușurință modul dorit cu ajutorul controlului senzor. Și display-ul LED va afișa temperatura apei.

Фото 7 AENO EK7S
Фото 8 AENO EK7S

Organizator pentru cablu

Datorită compartimentului special de la baza, cablul va fi ușor de reglat și de depozitat, astfel încît fierbătorul va arăta întotdeauna ordonat în bucătăria ta.