Vaporizator vertical compact și eficient

Cu aparatul manual de călcat cu aburi Aeno GS2, puteți să aduceți în ordine hainele rapid și fără efort, chiar și fără a le scoate de pe umeraș, dar și să scăpați de bacterii și alergeni. Datorită încălzirii rapide și a opțiunii de oprire automată, utilizarea vaporizatorului vertical este comodă și sigură. Dispozitivul combină funcțiile de călcat cu abur, fier de călcat și purificator.

Фото 1 Aeno GS2

Doar câteva minute pentru a pune lucrurile în ordine

Vaporizatorul vertical Aeno GS2 încălzește aburul la o temperatură de 150 de grade și creează un jet puternic de abur care pătrunde adânc în țesătură, netezind cele mai complexe cute și pliuri ale hainelor. În plus, aburul distruge toate bacteriile, microbii, mirosurile neplăcute și alergenii acumulați în fibrele hainelor. Într-o singură utilizare, haina ta arată deja perfect.

Фото 2 Aeno GS2
Фото 3 Aeno GS2

Încălzire rapidă

După numai 40 de secunde de la pornire, Aeno GS2 este pregătit de utilizare. Aceasta înseamnă că nu trebuie să așteptați mult timp pentru a revigora garderoba dvs. În comparație cu fierul de călcat, vaporizatorul nu poate deteriora țesătura și are grijă delicat de hainele dvs.

Design ergonomic

Aeno GS2 cântărește doar 710 g și are dimensiuni reduse, ceea ce vă va permite să îi găsiți un loc în orice bagaj, pentru a-l lua cu dumneavoastră în călătorie. Astfel, veți putea îngriji hainele chiar și departe de casă.

Фото 4 Aeno GS2
Фото 5 Aeno GS2

Funcționare sigură

Controlerul încorporat detectează prezența apei în rezervor și, dacă acesta se golește, vaporizatorul Aeno GS2 se va opri automat pentru a evita deteriorarea cauzată de utilizarea incorectă.

Capabil să gestioneze orice sarcină

Cu vaporizatorul vertical Aeno GS2 puteți rezolva o varietate de sarcini, pentru a reîmprospăta hainele fără utilizarea mesei de călcat. Dispozitivul vă va permite să eliminați cu ușurință cutele de pe haine, fără a le scoate de pe umeraș, sau să neteziți draperiile direct pe cârlige. Vaporizatorul poate înlocui cu succes fierul de călcat, fiind mai delicat chiar și cu cea mai fină țesătură.

Фото 6 Aeno GS2