De 4 ori mai mult decât 2K

Rezoluție 4K

Vedeți ce nu puteți vedea cu o claritate de 4 ori mai mare decât Full HD.

Nu rata nici un detaliu

Dolby Vision HDR

Detaliile din cele mai luminoase și mai întunecate zone ale ecranului rămân vizibile, făcând imaginea de ansamblu și mai dinamică.

Transportați-vă pe scena muzicală

DTS Virtual:X

Acest televizor dispune de un pachet avansat de post-procesare audio, scalabil și versatil, care creează o experiență captivantă prin virtualizarea conținutului de înălțime în comparație cu configurațiile tradiționale stereo și difuzoare 5.1.

Smart TV aproape de perfecțiune

Sistem de operare VIDAA U5.0

VIDAA este un sistem inteligent puternic și simplu, care poate reduce timpul de încărcare și poate oferi acces rapid la un număr mare de aplicații, ceea ce va face utilizarea televizorului și mai interesantă.

Nu sunt necesare butoane, doar un cuvânt!

Control vocal VIDAA

Nu sunt necesare dispozitive sau accesorii externe pentru a utiliza sistemul VIDAA. Cauți filme sau muzică? Vrei să știi vremea? Spune-i sistemului!

Un joc și mai captivant

Modul joc și ALLM

Modul de joc vă va crește șansele de a obține câștiguri legendare prin reducerea semnificativă a decalajului de intrare. Întârzierea semnalului de intrare la televizorul Hisense poate atinge valorile minime: doar 16 ms. 

Strălucire din orice unghi

Tehnologie Ultra unghi de vizualizare

Tehnologia Ultra Viewing Angle menține calitatea imaginii pe măsură ce unghiul de vizualizare se schimbă. Hisense TV garantează aceeași experiență de vizionare pentru toată familia și prietenii, indiferent unde se află pe canapea.

Optimizarea automată a oricărei imagini

Optimizarea imaginii cu AI

Optimizarea imaginii AI permite recunoașterea în timp real a 11 scenarii și optimizează automat setările de calitate video pentru a crea cea mai realistă experiență pe ecran, cufundând complet privitorul.

Frumusețea fără precedent a nuanțelor roșii

Reproducere corectă a culorilor

Televizorul UHD de la Hisense este capabil să afișeze o gamă largă de nuanțe datorită adâncimii de culoare de 10 biți, care permite afișarea culorii roșii adevărate pe ecran în fața privitorului.

Telefon în loc de telecomandă

Funcția RemoteNow

Sistemul de operare VIDAA este echipat cu aplicații moderne populare care conțin o cantitate incredibilă de conținut. VIDAA este un sistem închis pentru a vă proteja confidențialitatea și pentru a vă menține televizorul să funcționeze rapid. În plus, sistemul de operare VIDAA nu încetinește în timp.

Un televizor pentru multe divertisment

Conectivitate extinsă

Extinde-ți limitele. Conectorii HDMI și USB, conectivitatea Wi-Fi și Bluetooth vă vor permite să conectați mai multe dispozitive și medii externe la televizor.