Performanță și fidelitate îmbunătățite a culorilor

Tehnologia Natural Color Enhancer

Hisense TV optimizează reproducerea culorilor cu tehnologia naturală de îmbunătățire a culorilor, aducându-ți experiența de vizionare la nivelul următor. Această tehnologie poate detecta și compensa cele mai mici fluctuații ale semnalului de intrare, astfel încât imaginea finală să pară coerentă și realistă. Orice ai privi - seriale TV, documentare sau lungmetraje - vei vedea doar culori adevărate.

Divertismentul tău preferat cu o simplă conexiune USB

USB

Conexiunea USB vă permite să vizionați filmele sau fotografiile preferate și să ascultați muzică. Doar conectați stick-ul USB la televizor. O singură mișcare simplă - și o varietate de conținut la dispoziția dumneavoastră.



Posibilitati multimedia inepuizabile

Conectare prin HDMI

Televizoarele Hisense acceptă o gamă largă de conexiuni HDMI, permițându-vă să creați un adevărat centru de divertisment multimedia acasă. Tot ce trebuie să faceți este să conectați o sursă HDMI - computer, DVD player, consolă de jocuri - la televizor, iar o varietate de conținut de pe diferite dispozitive vă stă la dispoziție.

Amplificarea sunetului - creând efectul de prezență

Sistemul DTS Studio Sound™

DTS Studio Sound™ este un sistem de sunet surround de ultimă generație, care extrage și inserează informații audio pentru a crea o experiență captivantă folosind difuzoarele încorporate ale televizorului. Pentru o experiență de ascultare completă, tehnicile de post-procesare și psihoacustică sunt aplicate pentru a crea procesări 3D care se vor potrivi imaginii 3D, vor îmbunătăți basul și dialogul și vor egaliza volumul pe toată lungimea conținutului.

Bucurați-vă de detalii incredibile ale umbrelor și adâncimea imaginii

Contrast mare

Panoul cu contrast ridicat oferă o adâncime a imaginii atât de realistă încât nu numai că o puteți vedea, ci și aproape că o puteți atinge. Albul arată mai strălucitor, negrul arată mai profund și mai întunecat, iar alte culori par mai bogate și mai vibrante. Hisense TV vă va ajuta să vă bucurați de detaliile umbrelor și de culorile vii, realiste ale conținutului dvs. video preferat.

Aplicații

Explorează conținutul tău preferat

VIDAA U acceptă peste 200 de aplicații internaționale și peste 60 de aplicații regionale, astfel încât să puteți accesa cu ușurință conținutul preferat dintr-o serie de resurse online. Indiferent dacă sunteți pasionați de filme, muzică sau sport, există o aplicație pentru dvs.

Magazin APPS

Descărcați aplicația din APPS Store și pregătește-te pentru o nouă aventură cu conținutul tău preferat.

Bucurați-vă de vizionare imediată cu o conexiune rapidă la internet

WiFi încorporat

Conectați-vă televizorul la internet și accesați o gamă largă de servicii. Răsfoiți site-uri web, ascultați muzică în flux, vizionați videoclipuri la cerere, citiți informații despre vreme sau sport, știri și multe altele.