Pioneering Dyson technology

Toată tehnologia care intră în componența aparatului de îndreptat Dyson Corrale™ este acolo cu un motiv - performanță de înaltă calitate. Cu o baterie cu densitate de energie pentru îndreptare fără fir, este proiectat pentru un echilibru optim în mână.

Styling de precizie

Plăci din aliaj de mangan și cupru, prelucrate la lățimea unui fir de păr uman. Plăcile se îndoaie pentru a aduna părul în mod ordonat, pentru o coafare îmbunătățită cu mai puțină căldură.

Sistem de încălzire cu control inteligent

Aranjament flexibil al interfețelor electronice și termice. Sistemul integrat de senzori reglează temperatura plăcilor de 100 de ori pe secundă, astfel încât nu depășiți niciodată temperatura setată.

Versatilitate fără fir, performanță cu fir

Bateria puternică litiu-ion cu 4 celule oferă performanța termică a unui aparat de îndreptat cu fir, fără cablu. Monitorizată și controlată în permanență de un sistem inteligent de gestionare a bateriei pentru a optimiza producția de căldură. Se încarcă 90% în doar 40 de minute.

Key features

OLED screen

Afișează nivelul bateriei, setarea temperaturii și starea de încărcare în timpul utilizării.

Oprire automată și blocare de siguranță

Se oprește după 10 minute de inactivitate, pentru o mai mare siguranță. Blocare de siguranță pentru depozitare imediată după utilizare.

Potrivit pentru toate tipurile de păr

Trei setări precise de temperatură (165°C, 185°C și 210°C) pentru a se potrivi tipului tău de păr, lungimii și stilului dorit.

Gata de călătorie

Voltajul universal și funcția Flight-ready vă permit să călătoriți în străinătate cu placa de îndreptat.

Creează o gamă de stiluri

Carcasa exterioară curbată este proiectată pentru a sprijini structura buclelor, ajutându-vă să creați bucle și valuri - precum și stiluri elegante, îndreptate.

Stil cu fir, pentru o durată mai lungă de funcționare

Pentru a maximiza timpul de coafare, începeți cu placa de îndreptat complet încărcată și coafați cu ajutorul cablului.

Până la 30 de minute de styling fără fir

Oferă performanța termică a unei plăci de îndreptat cu fir. Se reîncarcă complet în doar 70 de minute.

Dyson Corrale Travel Dok™

Expune în mod ordonat placa de îndreptat Dyson Corrale™ în timp ce se încarcă. Se pliază pentru comoditate în timpul călătoriilor. Compact, ușor și simplu de curățat.

Husă de prezentare în Blue Blush

Protejează și depozitează în mod ordonat placa de îndreptat Dyson Corrale™ și accesoriile. Finisată în culoarea Blue Blush, căptușită cu o țesătură moale și cu un capac detașabil care este, de asemenea, un covoraș antiderapant pentru placa de îndreptat.

Obțineți mai mult de la Dyson cu aplicația MyDyson™.

Descărcați noua aplicație pentru cea mai recentă experiență MyDyson™.