Intelect și stil în bucătăria ta

Plita de inducție Gorenje IT643 oferă acces la funcții inovatoare și asigură un nivel ridicat de siguranță. Dispune de funcția BridgeZone, care permite combinarea a două zone de încălzire într-una singură. Este dotată cu un cronometru EggTimer, un amplificator PowerBoost pentru încălzire rapidă și un buton StopGo, care permite întreruperea temporară a gătitului. Tehnologia implementată are potențialul de a face bucătăria dvs. mai funcțională și mai elegantă.

Фото 1 Gorenje IT643
Фото 2 Gorenje IT643

Ideală pentru vase mari

Funcționalitatea BridgeZone vă permite să combinați două zone de inducție adiacente într-una mare, creând condiții ideale pentru utilizarea unei plăci de grătar sau a unei oale mari. Nu mai este nevoie să tăiați bucăți mari de pește sau să tăiați carnea - puteți găti totul păstrând forma inițială.

O resursă puternică

Cu funcția PowerBoost, obțineți puterea maximă pentru încălzirea rapidă a vaselor. Aceasta este deosebit de utilă atunci când trebuie să fierbeți rapid apa sau să prăjiți instantaneu. Folosiți întreaga putere a tehnologiei - pentru asta a fost creată.

Фото 3 Gorenje IT643
Фото 2 Gorenje IT643

Funcția StopGo

Acest buton vă permite să întrerupeți temporar gătitul printr-o singură apăsare: este ușor să răspundeți la un apel telefonic sau să vă îndepărtați de plită pentru o perioadă scurtă de timp. După întoarcere, puteți relua procesul de la punctul în care ați rămas - Gorenje IT643 își amintește ce trebuie făcut.

Temporizator invers

Plita cu această funcționalitate setează timpul de gătit pentru o perioadă de până la 99 de minute. După expirarea intervalului setat, aceasta se va opri automat și va emite un semnal sonor, avertizându-vă că ciclul s-a încheiat. Trebuie doar să veniți și să gustați preparatul.

Фото 5 Gorenje IT643
Фото 6 Gorenje IT643

Funcția Recall

Cu acest algoritm, plita își amintește ultimele setări utilizate, permițându-vă să vă readuceți rapid parametrii preferați la următorul proces de gătit. Nu mai este necesar să parcurgeți un lung ciclu de apăsări de butoane în cazul în care plita a fost oprită accidental în timpul unei întreruperi de curent temporare. Pur și simplu continuați gătitul atunci când energia electrică revine.

EggTimer convenabil

Această funcționalitate oferă setări de timp pentru gătit ouă, prepararea ceaiului, pregătirea pastelor și altor feluri de mâncare pentru care fiecare secundă contează. Cronometrul nu depinde de zonele de gătit ale plitei Gorenje IT643 și este implementat ca o opțiune auxiliară. Nu mai este nevoie să fierbeți ouă prea mult timp atunci când contați pe gălbenușul lichid.

Фото 7 Gorenje IT643
Фото 8 Gorenje IT643

Siguranță excepțională

Funcția ChildLock Pro asigură siguranța în utilizarea plitei, blocând pornirea și modificarea setărilor nedorite. Aceasta este deosebit de importantă atunci când există copii în jur. Alegeți parametrii doriti și tânărul bucătar nu va putea să îi modifice până când nu eliminați blocarea.