Aparat de cafea Bosch CTL636EB6

Pentru adevărații cunoscători de cafea

Mașina este închisă într-un stil laconic high-tech, este echipată cu un afișaj TFT cu caractere mari, cu un meniu interactiv, care afișează informații despre procesele de lucru. Operarea simplă și funcționalitatea ridicată a mașinii vă permit să pregătiți rapid o porție din băutura de cafea aromată preferată sau să creați o rețetă personală cu posibilitatea de a economisi.

Foto 2 Bosch CTL636EB6
Foto 3 Bosch CTL636EB6

Servire dublă cu o singură atingere

Sistemul unic OneTouch DoubleCup va prepara două băuturi de cafea la alegere cu o singură apăsare a butonului de meniu. Sistemul de preparare AromaDouble Shot vă permite să savurați o doză dublă de cafea tare, fără un gust amar, doar prin apăsarea butonului din dreapta.

Setări individuale

Funcția myCofee vă permite să creați până la 8 rețete originale de cafea cu conținut și tărie diferite de lapte. De asemenea, puteți regla volumul fiecărei porții de cafea și gradul de măcinare a boabelor de cafea pentru a pregăti porția perfectă de cafea din punct de vedere cantității și bogăției gustului.

Foto 4 Bosch CTL636EB6
Foto 5 Bosch CTL636EB6

Dezvăluirea completă a aromei băuturii

Măcinarea boabelor în mașina de cafea Bosch CTL636EB6 se realizează folosind pietre de moară ceramică ceramDrive, care funcționează în tăcere și au capacitatea de a sigila aroma și de a o trăda complet băuturii finite. Tehnologia unică SensoFlowSystem aduce apa la temperatura optimă de preparare în timp record, astfel încât să puteți lua rapid o ceașcă de cafea și să vă bucurați de fiecare înghițitură din această băutură aromată strălucitoare.

Menținerea curățeniei

Funcția autoMilk Clean asigură că interiorul sistemului de lapte este întotdeauna curat. Funcția de curățare SinglePortion curăță automat aparatul de cafea după fiecare ciclu de preparare. Sistemul calc'nClean realizează curățarea și detartrarea în profunzime. Necesitatea unei proceduri de decalcifiere va fi indicată de indicatorul corespunzător de pe afișaj.

Foto 6 Bosch CTL636EB6