Trecerea la claritatea cuantică

Mi TV Q1E 55 aduce cele mai bune inovații: tehnologie cu punct cuantic pentru o reproducere îmbunătățită a culorilor, un afișaj QLED 4K de 55 inchi, sistem de operare Android TV™ 10, opțiuni cinematografice Dolby Vision® și HDR 10+, instrument de control vocal. Imaginea a devenit un caracteristică: este capabil să arate un nou nivel de imagini care va oferi o experiență de neuitat de imersiune completă. Completat de sunet stereo profund, creează o realitate paralelă disponibilă pe ecran.

Noul format de ecran QLED

Datorită utilizării unei matrice bazate pe puncte cuantice de dimensiuni nanometrice, ecranul QLED este capabil să afișeze mult mai multe nuanțe decât predecesorii săi - 1,7 miliarde de culori. Acoperirea spectrului DCI-P3 este de 97%. Cufundați-vă într-o lume de nuanțe pure, culori vibrante și bogate, realism deplin și detalii uimitoare.

Foto 2 Mi TV Q1E 55

Rezoluție 4K UHD

O imagine de 4 ori mai clară este obținută pe pânza 4K Ultra HD. Acest lucru a făcut posibilă desenarea clară a fiecărui detaliu, rezultând o imagine perfectă de înaltă definiție. Pe un astfel de ecran, orice conținut va arăta perfect, indiferent de ceea ce face utilizatorul. Apreciază măreția imaginii fără a pierde niciun detaliu.

Foto 3 Mi TV Q1E 55

Contrast elaborat

Calitatea imaginii este în mare măsură afectată de cât de mult contrast are. Cu ajutorul tehnologiilor Dolby Vision și HDR10+, fiecare cadru va încânta cu cele mai pure nuanțe, fără variații „murdare”. Luând ca bază idealul alb și negru, s-a dovedit a îmbunătăți detaliile datorită studiului general al paletei de culori bazate pe aceste nuanțe.

Foto 4 Mi TV Q1E 55

Dinamica video fluidă

Pentru cunoscătorii de scene dinamice cool, televizorul Mi TV Q1E 55 va fi o platformă ideală pentru vizionarea conținutului. Folosind tehnologia MEMC, creatorii modelului au reușit să obțină o claritate sporită în dinamică, ceea ce este foarte important atunci când redați videoclipuri în filme și jocuri. Îndepărtând instabilitatea și agitația la schimbarea cadrelor cu afișarea obiectelor în mișcare rapidă, sa dovedit a obține imaginea pe care o vedeți.

Foto 5 Mi TV Q1E 55

Concept fără cadru

Solutia ideala din punct de vedere al designului si practic. Minimalismul care este relevant astăzi este strâns asociat cu beneficiile practice ale utilizării unui cadru subțire: practic nu creează granițe între ceea ce se întâmplă pe ecran și realitate. Așadar, ești complet cufundat în ceea ce se întâmplă, iar cu un format de vizualizare pe mai multe ecrane, nimic nu va interfera cu perceperea imaginii în ansamblu.

Design premium

Cadrele subțiri sunt realizate din aliaj de aluminiu, la fel ca și suportul. Materialul este extrem de durabil și arată grozav, completând imaginea generală laconică a televizorului. Design modern în toată splendoarea sa. Faceți-vă casa elegantă cu tehnologie inovatoare.

Sistem de operare cunoscut

Utilizatorul are un catalog uriaș de aplicații suportate în shell-ul sistemului de operare Android TV ™ 10. Peste 7.000 de programe cu acces la cele mai populare resurse: găzduire video, cinematografe online, colecții de muzică, podcasturi etc. 400.000 de filme, seriale iar jocurile preferate sunt gata să-ți înveselească timpul liber.

Foto 5 Mi TV Q1E 55

Parte a unui sistem de casă inteligentă

TV Mi TV Q1E 55 se potrivește perfect în setul de echipamente existente. Nu este dificil să organizezi un sistem de casă inteligentă prin adăugarea acestei tehnologii. În același timp, ai acces la comenzi vocale cu ajutorul cărora poți regla parametrii de funcționare a oricărui dispozitiv.

Control vocal

Căutarea de aplicații, filme preferate și monitorizarea informațiilor relevante nu mai necesită să introduceți manual fiecare interogare de căutare, un proces care este simplificat foarte mult de opțiunea Asistent Google. Este suficient să începeți solicitarea cu expresia „Ok Google!” pentru ca sistemul să fie imediat gata.

Foto 11 Mi TV Q1E 55

Vizualizare cu ecran dublu

Oglindirea ecranului de la o pânză mică la una mare a devenit o modalitate convenabilă de a partaja informații folosind tehnologiile Miracast și Chromecast. Telefonul mobil sau tableta va fi sursa, iar difuzarea se va face prin televizor. Redarea, ascultarea muzicii, vizionarea de filme și arhivele foto de acasă este acum și mai confortabilă.

Foto 12 Mi TV Q1E 55

Sistem audio puternic

Mi TV Q1E 55 are un set de echipamente stereo puternice care vor arăta frumusețea sunetului la nivel cinematografic, care este responsabil pentru tehnologiile Dolby Audio și DTS-HD. În acest sens, folosesc cele 6 difuzoare ale sistemului de 15W ca bază. Sunetul excepțional de realist va mulțumi pe fiecare ascultător.

Foto 14 Mi TV Q1E 55

Procesor de performanta

Una dintre părțile principale ale componentei hardware a fost procesorul Cortex-A55: 4 nuclee, 32 GB de ROM și 2 GB de RAM formează un cip productiv. Suport pentru orice aplicație, funcționare fără erori, transmisie de semnal de înaltă calitate - toate acestea au devenit baza pentru crearea condițiilor ideale de funcționare.