DeLonghi ECAM290.31.SB Magnifica Evo

Bucurați-vă de cea mai bună experiență de cafea din confortul propriei case cu aparatul de cafea De'Longhi Magnifica Evo. Pregătiți espresso-ul perfect din boabe proaspăt măcinate cu una dintre cele 5 rețete disponibile la atingerea unui buton. Dispune de un ecran tactil intuitiv cu pictograme colorate pentru fiecare rețetă. Finisajul său elegant argintiu și negru este complementul perfect pentru orice bucătărie contemporană.

REZUMAT

  • Creați băuturi personalizate cu lapte și cafea din boabe proaspăt măcinate
  • 5 rețete cu o singură atingere, inclusiv lung și doppio+
  • Spumă cremoasă de lapte datorită spumantului manual de lapte
  • Grătar pentru mașina de spălat vase și unitate de preparare detașabilă pentru o curățare ușoară

Premiul Red Dot Design

Una dintre cele mai râvnite mărci de calitate pentru design bun.Este împărțită în trei discipline: design de produs, design de brand și comunicații și design concept.

Cea mai proaspata cafea

Aparatul macină boabele chiar înainte de a le folosi pentru a păstra aroma cafelei și nu lasă reziduuri de cafea în aparat, astfel încât următoarea ceașcă să fie la fel de proaspătă.

Afișaj color

Panou de control cu ​​ecran tactil ușor de utilizat, care include pictograme cu coduri de culoare pentru selectarea rețetei printr-o singură atingere.

Spumant tradițional pentru lapte

Spuma de lapte tradițional pentru prepararea ușoară a spumei cremoase de lapte pentru băuturile tale preferate de lapte sau apă fierbinte pentru ceaiuri sau infuzii.

Varietate mare de rețete

Bucurați-vă de băuturile preferate livrate cu o singură atingere. O gamă largă de preparate cu lapte și cafea, inclusiv 5 rețete cu o singură atingere.