Cooper&Hunter CH-S24FTXAL-BL

Cooper&Hunter CH-S24FTXAL-BL va crea un microclimat proaspat in casa ta. Adaptat pentru funcționarea de încălzire în regiunile de nord, aparatul de aer condiționat prezintă performanțe stabile chiar și la temperaturi exterioare extreme. Poate fi folosit în următorul interval de temperatură ambientală: -25°C până la +24°C pentru cald și -15°C până la +43°C pentru rece.

Foto 2 Cooper&Hunter CH-S24FTXAL-BL
Foto 3 Cooper&Hunter CH-S24F XAL-BL

Modul SLEEP pentru odihnă confortabilă

Modul de somn confortabil SLEEP cu suport pentru setări manuale creează microclimatul perfect în dormitor pentru o odihnă bună. Aparatul de aer condiționat funcționează într-un interval de zgomot confortabil, menține temperatura și umiditatea optime pentru somn, astfel încât să vă puteți reîncărca bateriile pentru a doua zi.

Aer proaspat

Tehnologia proprie de purificare a aerului „CH SMART - ION Filter” generează un flux de ioni încărcați negativ care asigură îndepărtarea rapidă și eficientă a celor mai comuni poluanți din aer, cum ar fi mirosurile neplăcute, praful, bacteriile și virușii. Tehnologia Cooper&Hunter îți va oferi senzația de aer curat și proaspăt în casa ta.

Foto 4 Cooper&Hunter CH-S24FTXAL-BL
Foto 5 Cooper&Hunter CH-S24FTXAL-BL

Modul AUTO inteligent

În modul AUTO, aparatul de aer condiționat modifică automat parametrii de funcționare pentru a menține o temperatură constantă a camerei la nivelul setat.

Control Wi-Fi

Prezența modulului Wi-Fi vă va permite să controlați funcționarea Cooper&Hunter CH-S24FTXAL-BL de pe tabletă sau smartphone pe Android sau iOS. Puteți controla funcționarea echipamentelor și puteți modifica setările direct de pe ecranul gadgetului dvs. mobil.

Foto 6 Cooper&Hunter CH-S24FTXAL-BL
Foto 7 Cooper&Hunter CH-S24FTXAL-BL

Incalzire standby

Dacă trebuie să plecați pentru câteva zile sau doriți să organizați încălzirea de iarnă economică și eficientă a unei case de țară sau a unei cabane, utilizați funcția de încălzire de urgență. În acest caz, aparatul de aer condiționat menține temperatura din cameră la +8°C, împiedicând comunicațiile de la îngheț, umezirea pereților și a mobilierului și consumând un minim de energie electrică.

Protecție împotriva defecțiunilor

Funcția de autodiagnosticare detectează rapid erorile în funcționarea aparatului de aer condiționat și ajută la evitarea defecțiunilor grave. Codul de eroare detectat este afișat pe afișajul Cooper&Hunter.

Foto 8 Cooper&Hunter CH-S24FTXAL-BL