Dezumidificator Electrolux EDM-25L


Indicație de culoare





Refrigerant ecologic R290

Agentul frigorific R290 aparține grupului de HFC (HFC). Potențial de epuizare a ozonului ODP = 0, potențial de încălzire globală GWP = 3. Netoxic.


Refrigerant ecologic R290




Filtru HEPA 11

Dezumidificatorul este echipat cu un filtru HEPA conceput pentru purificarea aerului foarte eficientă. Filtrul reține până la 99% din particulele de până la 0,3 microni, inclusiv sporii de mucegai, care sunt inevitabil prezenți într-o cameră în care există o problemă de umiditate ridicată.

filtru HEPA 11




Gamă largă de temperatură de funcționare

Dezumidificatorul poate colecta excesul de umiditate la temperaturi ale aerului camerei de la + 5 ° C la + 32 ° C. Datorită cronometrului de 24 de ore, dezumidificatorul se va opri automat după expirarea timpului setat.


Gamă largă de temperatură de funcționare




Atingeți panoul de control

Panoul tactil permite controlul ușor al tuturor funcțiilor. O atingere este suficientă pentru a activa modul automat de dezumidificare sau pentru a activa modul de purificare a aerului.


Atingeți panoul de control





Complexul elegant de uscare se caracterizează prin funcționalitate ridicată, nivel scăzut de zgomot și are 5 moduri de funcționare:

  • dezumidificare la nivelul țintă de umiditate;
  • dezumidificare continuă;
  • dezumidificare maximă;
  • purificare a aerului foarte eficientă cu filtru HEPA 11;
  • uscarea hainelor umede.

După selectarea modului de funcționare dorit, dezumidificatorul poate fi comutat în modul de noapte - dispozitivul va funcționa cu un nivel minim de zgomot. Folosind temporizatorul, puteți programa timpul de funcționare înainte de oprirea automată în intervalul de la 1 la 24 de ore.

Parametrii de funcționare reflectă afișajul LED și indicatoarele de pe panoul de control. Cu ajutorul lor, este ușor să monitorizați nivelul de umplere al rezervorului cu condens și modul curent de funcționare. Datorită senzorului de nivel al apei din dispozitiv, dezumidificatorul se va opri singur de îndată ce rezervorul de colectare a condensului este plin. Dezumidificatorul este echipat cu un indicator de culoare pe panoul frontal care afiseaza nivelul actual de umiditate din incapere: rosu - nivel ridicat - mai mult de 70%; culoare verde - nivel mediu - de la 70% la 50%; culoare albastră - nivel scăzut - mai puțin de 50%.

Dezumidificatorul este echipat cu un filtru HEPA 11 înlocuibil extrem de eficient, care poate prinde până la 99% din particulele de până la 0,3 microni, inclusiv sporii de mucegai, care sunt prezenți inevitabil într-o cameră în care există o problemă de umiditate ridicată, precum și ca filtru de nailon detașabil lavabil pentru a purifica aerul de particulele în suspensie.particule și pentru a proteja componentele interne. Datorită mânerelor convenabile de pe carcasă și șasiului încorporat, dispozitivul este ușor de mutat.