Fotografie 1 Apple iPad 10.9 Gen. a 10-a

Orice sarcini pe umăr

iPad-ul actualizat aduce noi oportunități de comunicare, un nou nivel de funcționalitate și confort. Ecranul Liquid Retina de 10,9 inchi vă oferă mai mult spațiu pentru a fi creativ și a vă conecta cu cei dragi. Suportul pentru Apple Pencil și Magic Keyboard Folio deschide noi perspective pentru a da viață proiectelor profesionale. Procesorul avansat A14 Bionic stabilește noi standarde de performanță. Și patru culori uimitoare din care să aleagă permit fiecărui utilizator să arate elegant și original.

Totul într-un singur loc. Totul este la îndemână

iPadOS reunește un număr mare de instrumente practice și utile și oferă acces instantaneu la aplicațiile, fișierele și documentele tale preferate. Planificați, creați, editați, partajați - totul ușor și convenabil pe iPad.

Fotografie 2 Apple iPad 10.9 Gen. a 10-a
Fotografie 3 Apple iPad 10.9 Gen. a 10-a

Lucru fulger

Uită de restricții. Indiferent de sarcina pe care o asumați, este lină și rapidă datorită procesorului puternic A14 Bionic, care asigură performanță ridicată și funcționare lină a sistemului. Acum puteți juca orice joc cu grafică complexă, puteți edita documente și videoclipuri 4K în iMovie, puteți lucra la proiecte de design sau vă puteți bucura de conținut la o calitate uluitoare.

Crea. Odihnă. conversație

Ecranul Liquid Retina de 10,9 inchi face ca fiecare imagine să pară incredibil de strălucitoare și vibrantă. Fie că este vorba de emisiunea ta preferată sau de o prezentare de lucru, nu vei rata nicio secundă. Tehnologia True Tone asigură o vizionare confortabilă în orice lumină. Iar microfoanele încorporate și difuzoarele stereo panoramice vă vor ajuta să lucrați la proiecte audio, să lansați podcasturi sau să transmiteți în flux.

Fotografie 4 Apple iPad 10.9 Gen. a 10-a

Trage. Scanează. Editați | ×

Camera spate cu unghi larg de 12 MP captează fotografii grozave și conținut superb, scanează rapid și precis documente, editează fotografii și videoclipuri în 4K.

Fotografie 5 Apple iPad 10.9 Gen. a 10-a

Ești mereu în lumina reflectoarelor

Camera frontală ultra-largă reproiectată de 12 MP cu Center Stage vă va menține în cadru. Participă la conferințe video online, fă selfie-uri, chat în FaceTime și poți face totul din mișcare, deoarece camera te plasează automat în centrul cadrului.

Fotografie 6 Apple iPad 10.9 Gen. a 10-a

ține legătura

Suportul Wi-Fi 6 vă permite să vă conectați cu ușurință, să descărcați fișiere, să jucați jocuri online și să vizionați conținut pe serviciile de streaming. Relaxați-vă și lucrați practic de oriunde cu Wi-Fi.

Fotografie 7 Apple iPad 10.9 Gen. a 10-a
Fotografie 8 Apple iPad 10.9 Gen. a 10-a

Mii de aplicații pentru toate gusturile

iPad-ul vine preîncărcat cu aplicații pentru a vă face experiența utilizatorului cea mai bună din prima zi. Acestea includ Fotografii, Hărți, Mesaje, Apple News, Mail și Safari. Un număr mare de aplicații din App Store te vor ajuta să ții pasul cu vremurile și să rezolvi cu ușurință problemele de orice complexitate.