Afișări maxime

Televizorul Samsung UE32T4500AUXUA vă va permite să obțineți o experiență de interacțiune incredibilă cu o funcționalitate unică care vizează crearea unei componente vizuale ideale, bine dezvoltate și opțiuni interactive de televiziune inteligentă. Designul, cu suporturi elegante și un cadru negru îngrijit, este minimalist și arată bine în orice interior. Compatibil cu Apple iPhone prin tehnologia AirPlay 2 deschide noi posibilități de transfer de conținut de pe ecranul mic pe cel mare.

Foto 1 Samsung UE32T4500AUXUA

Detaliu cu HDR

O imagine și mai clară se obține folosind tehnologia HDR, care scoate în evidență detaliile cu o calitate înaltă folosind o paletă de culori. Concentrându-se pe transmiterea nuanțelor de alb și negru în cea mai pură formă, tehnologia pompează și mai mult contrastul, datorită căruia fiecare pixel va reproduce cu acuratețe culoarea specificată, afectând pozitiv afișarea fiecărui detaliu și a imaginii în ansamblu.

Foto 2 Samsung UE32T4500AUXUA
Foto 3 Samsung UE32T4500AUXUA

Cele mai pure nuante ale PurColor

Reproducerea culorilor cu PurColor este extrem de realistă, ceea ce face ca imaginea să fie atractivă și bine desenată. Pixelii liberi vor afișa cele mai potrivite nuanțe. Culori bogate cu tranziții subtile - imaginea nu a fost niciodată atât de vie.

Opțiune Ultra Clean View

Un alt algoritm care vă permite să faceți imaginea de pe ecranul televizorului Samsung UE32T4500AUXUA cât mai detaliată și lipsită de distorsiuni este Ultra Clean View. Numele în sine vorbește de la sine: analizând cadrul și desenul acestuia, tehnologia atinge cea mai mare puritate, optimizând conținutul pentru rezultatul care va fi cel mai bun în această situație.

Foto 4 Samsung UE32T4500AUXUA
Foto 5 Samsung UE32T4500AUXUA

Amplificator de contrast realist

Adâncimea imaginii este obținută prin utilizarea algoritmilor tehnologiei Contrast Enhancer. Lucrând prin contrast pentru cea mai bună prezentare, televizorul este capabil să „reînvie” cadrul actual. Frumusețea fiecărui moment va fi transmisă în cel mai bun mod posibil, astfel încât toată lumea să poată vedea ce a pus autorul în creația sa.

Factor de formă elegant

Învelișul exterior este important. Samsung UE32T4500AUXUA este realizat intr-un design clasic cu suporturi care ofera echilibru in avion. Geometria carcasei presupune o integrare extrem de ușoară în orice cerințe interioare. Minimalism excepțional și compatibilitate deplină cu soluțiile de design.

Foto 6 Samsung UE32T4500AUXUA
Foto 7 Samsung UE32T4500AUXUA

Interacțiune cu tehnologia Apple

Cu ajutorul funcționalității AirPlay 2, utilizatorul va putea extinde posibilitățile de redare a conținutului prin transferul transmisiei de pe un ecran mic pe unul mare. Conținutul multimedia va fi acum și mai spectaculos și mai impresionant. Potențialul puternic la sincronizarea a două dispozitive nu va fi irosit - va fi folosit în fiecare familie.