Asus X515

Versatil și compact, laptopul Asus X515 este perfect pentru o varietate de sarcini. Vă va ajuta să vă relaxați în timp ce vizionați un videoclip, lucrați la un proiect, găsiți informații pe Internet. Ecranul NanoEdge de 15,6 inchi cu rame subțiri vă permite să vă bucurați de vizionare din orice unghi. Memoria internă mare oferă opțiuni de stocare nelimitate.

Fotografie 1 Asus X515

Afișaj cu ramă îngustă

Asus X515 are un ecran Full HD NanoEdge de 15,6 inchi cu rame subțiri. Zona de afișare ocupă 83% din suprafața frontală. Unghiurile largi de vizualizare de 178 de grade, detaliile superbe și reproducerea îmbunătățită a culorilor asigură imagini vii, realiste pe ecran.

Foto 3 Asus X515
Foto 4 Asus X515

SSD

Unitate SSD de 256 GB pentru stocare sigură și acces rapid la date.

Ușoare și compacte

Notebook-ul Asus X515 este inchis intr-o carcasa eleganta si nu cantareste mai mult de 1,8 kg, asa ca va fi indispensabil in orice calatorie. Designul ultra-subțire și durabil asigură că toate elementele interne sunt protejate. Protecția suplimentară a hard disk-ului folosind tehnologia unică E-A-R vă permite să folosiți laptopul chiar și pe drum.

Foto 5 Asus X515
Foto 6 Asus X515

Port set

Notebook-ul Asus X515 este echipat cu conectorii necesari pentru a oferi o gamă largă de opțiuni de interfață. Diferitele porturi vă permit să faceți schimb rapid de informații, să vă conectați la monitoare și dispozitive externe, să conectați căști.

Performanță echilibrată

Un procesor eficient din punct de vedere energetic oferă un echilibru între performanță și autonomie.

Foto 7 Asus X515
Foto 8 Asus X515

Tastatură de dimensiune completă

Tastatura Asus X515 vă va ajuta să introduceți text sau să editați un document. Spațierea optimizată a tastelor mărește viteza de tastare. Cursarea tastei soft (1,4 mm) oferă un răspuns tactil clar pentru o experiență de tastare mai confortabilă și mai rapidă.