APARAT CU AER CONDIȚIONAT CU INVERTOR

Performanță maximă datorată tehnologiilor de ultimă generație

Tehnologia noastră invertor, utilizează curent continuu și are o acoperire de 360°, încorporează inovații care fac funcționarea aerului condiționat mai eficientă și mai bine gândită, minimizând pierderea de energie. Compresorul cu invertor din aerul condiționat funcționează mai eficient și mai lin, controlul temperaturii devine mai precis, iar nivelul de zgomot se reduce semnificativ.

Mod turbo

Tehnologia de creștere a frecvenței în modul turbo permite aparatului de aer condiționat să răcească sau să încălzească rapid spațiul și să atingă mai rapid temperatura confortabilă datorită fluxului de aer intensificat.

Absorbție îmbunătățită a particulelor și a mirosurilor neplăcute

Filtrul de carbon activ din aparatul de aer condiționat Gorenje conține cărbune de lemn, care reține nu numai particulele, ci și compușii chimici și fumul de la foc sau țigări. De aceea, această soluție este ideală pentru a captura și elimina mirosurile neplăcute, iar tu vei putea să te bucuri de aer curat și proaspăt.

Mențineți aerul proaspăt

După încheierea funcționarii în modul de răcire, funcția de autocurățare din aparatul de aer condiționat usucă automat schimbătorul de căldură din unitatea internă și pregătește aparatul pentru funcționarea ulterioară. Acest lucru previne dezvoltarea mucegaiului și apariția mirosurilor neplăcute în aparatul de aer condiționat.

Temperatura ideală în cameră prin apăsarea unui singur buton

Este suficient să apeși butonul de Mod inteligent și aparatul de aer condiționat va regla automat temperatura la nivelul cel mai confortabil, luând în considerare temperatura din cameră.

Adjustați temperatura de la distanță

Telecomanda măsoară temperatura din încăpere și transmite informația dispozitivului. Aerul condiționat recunoaște nu doar temperatura din cameră: senzorul de pe telecomandă, wireless transmite informația despre temperatura din jurul utilizatorului către unitatea interioară a dispozitivului. Unitatea interioară funcționează și este reglată în concordanță cu informația primită, ceea ce face controlul temperaturii din încăpere chiar mai bine gândit.

Protecție împotriva înghețului în încăpere

Atunci când această funcție este activată, aerul condiționat nu permite încăperii să înghețe în lunile de iarnă. Temperatura va fi menținută la 8 °C.

Aer condiționat cu timer: Setează modurile de funcționare pentru întreaga zi

Puteți seta pornirea și oprirea automată a aerului condiționat pe parcursul zilei. Nu trebuie să vă faceți griji! Bucurați-vă pur și simplu de temperatura dorită în orice moment al zilei.

Reluarea automată a funcționării

În cazul în care alimentarea este întreruptă, după reluarea furnizării curentului electric, dispozitivul va începe automat să funcționeze în modul anterior.

Protecție automată

În caz de o defecțiune, dispozitivul detectează automat eroarea și o afișează pe ecran sub formă de cod. În cazul apariției unei probleme serioase, dispozitivul se va opri automat.

Modul de noapte

Apăsați butonul de reglare a luminozității pentru a opri lumina și afișajul dispozitivului. Aerul condiționat economisește energie electrică, iar dumneavoastră vă puteți bucura de un somn liniștit.

Instalarea comodă a aparatului cu aer condiționat

Evacuarea, conexiunile electrice și cele cu gaz pot fi montate atât pe partea stângă, cât și pe partea dreaptă, ceea ce face instalarea mai ușoară. Opțiunea de alegere a părții stângi sau drepte și ușurința montajului vor satisface cerințele dumneavoastră.

Elimină bacteriile și face aerul mai proaspăt

Formula specială de acoperire a ventilatorului îmbunătățește semnificativ calitatea protecției antibacteriene și curăță mai bine de praf.

O atmosferă mai sănătoasă

După ce opriți aerul condiționat, ventilatorul intern continuă să funcționeze încă 30 de secunde pentru a usca evaporatorul. Prevenind acumularea mucegaiului pe evaporator, puteți face aerul din jurul dumneavoastră mai sănătos.

Comoditate și economie de timp

Noua structură a echipamentului intern elimină necesitatea mutării evaporatorului aerului condiționat în timpul demontării mașinii electromeccanice interne. Astfel, întreținerea devine mai convenabilă, iar eficiența este și mai mare.

Economisirea energiei

Când aerul condiționat trece în modul de așteptare, modul de economisire a energiei se activează automat. În loc de 5 wați pe oră, se utilizează doar 1 watt, ceea ce asigură o economie de 80% a energiei electrice.