O operă de artă în camera ta de zi

Televizorul Samsung QELS03BAUXUA te va ajuta să-ți transformi camera de zi într-o galerie foto. Datorită ecranului mat, orice imagine este perfect vizibilă chiar și la un unghi mare. Designul modern al The Frame transformă televizorul într-un obiect de interior elegant. În modul Pictură, puteți prezenta o selecție a operelor de artă preferate sau puteți profita de o colecție de galerie.

Foto 1 Samsung QELS03BAUXUA

Ecran mat

Finisajul mat special al ecranului vă va permite să vă bucurați de imagine în orice lumină. Veți putea vedea nu numai mici detalii, ci și textura fiecărui obiect de pe ecran.

Foto 2 Samsung QELS03BAUXUA

Design rama de poza

Designul unic al The Frame va ajuta televizorul să se integreze perfect în interior. Și datorită ramelor interschimbabile, puteți schimba stilul și culoarea ramei după cum doriți sau în funcție de dispoziția dvs. (ramele interschimbabile se vând separat). Ramele interschimbabile se fixează ușor cu magneți, așa că schimbarea lor va fi foarte ușoară.

Foto 3 Samsung QELS03BAUXUA

Uită de ecranul negru

Samsung QELS03BAUXUA este capabil să dea viață interioarelor cu modul său Pictură, care transformă ecranul într-o pânză artistică care prezintă opere de artă din întreaga lume sau piese la fel de valoroase din colecția de fotografii de acasă.

Foto 4 Samsung QELS03BAUXUA

Nu se distinge de imagine

Suportul de perete subțire menține televizorul perfect pe perete, în timp ce o ramă asemănătoare unei rame îmbunătățește aspectul picturii. Suportul reglabil vă permite să setați televizorul în aceeași poziție cu ramele foto de pe birou. Adăugați un efect mat pe fundal și Samsung QELS03BAUXUA va fi imposibil de distins de o fotografie mare. Alegeți dintre 5 fundaluri mate și 16 culori pentru opera de artă perfectă.

Foto 5 Samsung QELS03BAUXUA
Foto 6 Samsung QELS03BAUXUA

100% fidelitate a culorii

Tehnologia QLED vă permite să afișați mai mult de un miliard de culori și nuanțe care fac imaginea incredibil de vie și realistă. Cea mai mare fidelitate a culorilor oferă o experiență de vizionare de nedescris. Culorile saturate, profunde, o bogăție incredibilă de nuanțe și tonuri medii transformă evenimentele de pe ecran în unele reale și te fac să fii un participant direct la fiecare scenă.

Telecomanda viitorului vă este disponibilă astăzi

Telecomanda SolarSell cu un panou solar încorporat pe spate vă ajută să renunțați la baterii. Acum puteți gestiona conținutul și setările și uitați de schimbarea bateriilor.

Foto 7 Samsung QELS03BAUXUA

Sunet puternic puternic

Tehnologia de sunet surround OTS Lite folosește sunetul canalului virtual de înălțime pentru a oferi o experiență de sunet 3D care îmbunătățește experiența imersivă de mai multe ori. Iar tehnologia Q Symphony vă permite să redați sunetul simultan pe difuzoare și pe bara de sunet cu o sincronizare precisă.

Foto 8 Samsung QELS03BAUXUA