Fotografie 1 Huawei MateBook D15

Un nou standard de funcționalitate

Huawei MateBook D15 întruchipează cele mai înalte standarde de putere, viteză, portabilitate și autonomie. Ecranul IPS FullView de 15,6 inchi, cu culori strălucitoare și detalii fine, oferă mai multe moduri de a discuta, de a juca, de a lucra și de a juca. Corpul metalic ultra-subțire subliniază fiabilitatea și stilul modern al dispozitivului. Cu un procesor puternic Intel Core i5 din a 10-a generație, MateBook poate fi folosit cu succes pentru o varietate de sarcini.

Poza excelenta

Huawei MateBook D15 este echipat cu un ecran IPS FullView de 15,6 inchi care oferă o imagine clară și luminoasă în întreaga zonă. Datorită ramelor minime de 5,3 mm, afișajul ocupă 87% din suprafața panoului frontal, făcând ca imaginea de pe ecran să pară mai realistă și mai vibrantă.

Foto 2 Huawei MateBook D15

Ultra subțire. Ultralight

Proiectat pentru portabilitate, Huawei MateBook D15 are o grosime de doar 16,9 mm și nu cântărește mai mult de 1,62 kg. MateBook este exact laptopul care este ușor de avut cu tine în orice situație pentru a lucra sau a viziona serialele preferate fără a fi legat de o locație.

Foto 3 Huawei MateBook D15

Mai multe posibilități

Huawei MateBook D15 este echipat cu un procesor Intel Core i5 de a 10-a generație de înaltă performanță, care, împreună cu 8 GB de memorie DDR4, oferă o putere și o viteză de procesare impresionante. GPU-ul NVIDIA GeForce oferă o grafică clară și netedă pentru toate jocurile și videoclipurile. Suportul pentru tehnologia 2X2 MIMO oferă o conexiune stabilă și o rată mare de transfer de date.

Foto 4 Huawei MateBook D15

Huawei Share

Asociați-vă smartphone-ul și laptopul Huawei pentru partajare rapidă și colaborare perfectă cu dispozitivul, chiar și fără o conexiune la internet. Ecranul smartphone-ului dvs. apare pe ecranul laptopului, iar acest lucru vă permite să partajați cu ușurință fișiere între dispozitive sau să conversați pe telefon folosind mouse-ul și tastatura laptopului. Transformă două dispozitive într-un singur super dispozitiv pentru confort maxim.

Foto 5 Huawei MateBook D15

Incarcator universal

Încărcătorul USB-C de 65 W vă permite să încărcați bateria laptopului cu până la 53% în doar 30 de minute. Cu încărcarea universală, puteți, de asemenea, să vă încărcați rapid telefonul sau să transferați date între dispozitive.

Foto 6 Huawei MateBook D15
Foto 7 Huawei MateBook D15

Atingeți deblocare

Scanerul de amprentă integrat în butonul de pornire vă permite să vă deblocați laptopul cu un singur clic și să obțineți acces rapid la sistem.

Protecție pentru ochi

Ecranul Huawei MateBook D15 este certificat de TÜV Rheinland pentru a oferi un mediu confortabil și sigur de lucru și de vizionare video, cu emisii minime de lumină albastră care sunt dăunătoare pentru ochi.

Foto 8 Huawei MateBook D15

Cameră integrată

Pentru a vă proteja confidențialitatea și a preveni hacking-ul, camera web Huawei MateBook D15 are un design încorporat și apare doar atunci când este necesar. Puteți extinde sau întoarce camera în slot printr-o simplă apăsare.

Foto 9 Huawei MateBook D15

Mai multă conectivitate

Prezența porturilor multifuncționale pentru diferite scopuri facilitează conectarea dispozitivelor externe la laptop, efectuarea unui schimb rapid de informații, utilizarea căștilor și conectarea prin rețea locală.

Foto 10 Huawei MateBook D15