Invertor digital

Bucurați-vă de eficiență energetică îmbunătățită, niveluri reduse de zgomot și viață lungă. Tehnologia invertorului digital folosește magneți puternici pentru a crește puterea, dar este mai silențioasă și consumă mai puțină energie decât un motor electric de uz general. Acest lucru asigură o durabilitate mai mare, care este susținută și de o garanție de 10 ani.

Eco Bubble

Economisiți bani și protejați-vă hainele. Tehnologia Eco Bubble asigură o spălare eficientă - și blândă - chiar și la temperaturi scăzute. Detergentul se transforma in bule care patrund rapid in tesatura si indeparteaza cu usurinta murdaria, protejand materialul, pastrandu-i textura si economisind energie.

Funcția Bubble Soak

Hainele sunt impecabil curate, chiar dacă sunt foarte murdare. Funcția Bubble Soak ajută la îndepărtarea unei game largi de pete persistente, cum ar fi sânge, ceai, vin, machiaj și iarbă. Îmbrăcămintea este impregnată complet cu bule active, astfel încât murdăria și petele sunt slăbite și pot fi îndepărtate mai eficient.

Tavă StayClean Sertar

Nu mai risipiți detergentul și evitați curățarea plictisitoare a sertarului. Sertarul StayClean asigură că cea mai mare parte a detergentului este spălată cu un sistem special de clătire cu apă. Astfel, în tavă există mai puțin detergent nefolosit, iar acesta rămâne curat și igienic.

Curățare cu abur

Obțineți o curățare cu adevărat profundă și igienă a hainelor cu abur. În acest ciclu, aburul este direcționat de dedesubt, astfel încât să pătrundă în toate colțurile țesăturii, îndepărtând murdăria și petele, omoară 99,9% din bacterii și dezactivând alergenii.

Usi cristal lucioase

Ușile din cristal transparent lucios oferă un aspect elegant și estetic care se va potrivi perfect în orice casă modernă. Rășina sa transparentă refractă lumina pentru a crea un spectru superb de culori.

Super Rinse+

Funcția Super Rinse+ oferă cea mai bună clătire a rufelor. Datorită utilizării unui volum suplimentar de apă și a vitezei mari de rotație a tamburului, rămâne mai puțin detergent în rufe. În acest fel hainele tale vor fi mai curate și mai sigure de purtat dacă ai pielea sensibilă.

Funcția de verificare inteligentă

Evitați cheltuielile și inconvenientele unei mașini stricate. Smart Check este un sistem automat de monitorizare a erorilor care poate fi utilizat cu un smartphone. Detectează și diagnostichează din timp problemele și oferă o soluție de depanare rapidă și ușoară - economisind timp și bani pentru reparații.

Eco Drum Clean

Pentru confortul dumneavoastră maxim, funcția Eco Drum Clean vă va menține mașina de spălat curată fără a utiliza substanțe chimice puternice. Poate chiar să vă avertizeze automat când este necesară curățarea.

Spălare blândă

Tambur de tip fagure Diamond Drum cu un relief unic - găurile din el sunt mai mici și sunt în adâncituri ca un diamant - cel mai blând cu hainele tale. Datorită dimensiunilor reduse ale orificiilor de evacuare a apei, materialul nu se blochează în ele, protejând chiar și cea mai delicată țesătură de deteriorare.

Spalare rapida

Programul Quick Wash este soluția perfectă pentru ca oamenii ocupați să spele rapid și eficient articolele puțin murdare, lăsând mai mult timp pentru ei înșiși.

Sistem de control al voltajului

Protejați-vă mașina de spălat de daune cauzate de supratensiuni. Sistemul Volt Control protejează împotriva daunelor electrice din cauza tensiunii instabile. Detectează creșterea excesivă a tensiunii și deconectează automat mașina de la sursa de alimentare, prelungindu-i durata de viață.