Mai puțin zgomot și consum de energie

Invertor digital. Bucurați-vă de o eficiență energetică îmbunătățită, de niveluri de zgomot mai reduse și de viață mai lungă. Tehnologia invertorului digital folosește magneți puternici pentru a crește puterea, dar este mai silențioasă și consumă mai puțină energie decât un motor electric de uz general. Acest lucru asigură o durabilitate mai mare*, susținută în continuare de o garanție de 10 ani.

Curățarea reziduurilor

Tavă StayClean Sertar. Nu mai risipiți detergentul și evitați curățarea enervantă a sertarului. Sertarul StayClean asigură că cea mai mare parte a detergentului este spălată cu un sistem special de spălare cu apă. Astfel, în tavă există mai puțin detergent nefolosit, iar acesta rămâne curat și igienic.

Curățarea igienică a țesăturilor cu abur

Curățare cu abur. Oferă hainelor tale o curățare profundă și igienă cu abur. În acest ciclu, aburul curge de jos, permițându-i să pătrundă în toate colțurile țesăturii, îndepărtând murdăria și petele, în timp ce ucide 99,9% dintre bacterii și dezactivează alergenii.

Mai puține reziduuri de detergent

Super Rinse+. Funcția Super Rinse+ oferă cea mai bună clătire a rufelor. Datorită utilizării unui volum suplimentar de apă și a vitezei mari de rotație a tamburului, rămân mai puține reziduuri de detergent în rufe. În acest fel hainele tale vor fi mai curate și mai sigure de purtat dacă ai pielea sensibilă.

Curățarea tamburului fără a utiliza substanțe chimice

Eco Drum Clean. Pentru un confort maxim, funcția Eco Drum Clean vă va menține mașina de spălat curată fără a utiliza substanțe chimice dure. Poate chiar să vă avertizeze automat când este necesară curățarea.

Spălare blândă

Tamburul de tip fagure Diamond Drum cu un relief unic - gaurile din el sunt mai mici si sunt in depresiuni asemanatoare unui diamant - iti trateaza hainele cu cea mai mare grija. Datorită dimensiunilor reduse ale orificiilor de evacuare a apei, materialul nu se blochează în ele, protejând chiar și cea mai delicată țesătură de deteriorare.

Economisiți timp la descărcări mici

Spalare rapida. Programul Quick Wash este soluția perfectă pentru ca oamenii ocupați să spele rapid și eficient articolele puțin murdare, lăsând mai mult timp pentru ei înșiși.

Protectie la supratensiune

Sistem de control al voltajului. Protejați-vă mașina de spălat de daune cauzate de supratensiuni. Sistemul Volt Control protejează împotriva daunelor electrice din cauza tensiunii instabile. Detectează creșterea excesivă a tensiunii și deconectează automat mașina de la sursa de alimentare, prelungindu-i durata de viață.