FĂ CUNOȘTINŢĂ CU PROTECTORUL HAINELOR DE EXTERIOR

Noua mașină de spălat cu uscător Kombi cu tehnologie DualSense adaptează temperatura și mișcarea tamburului în funcţie de ţesătură și ajustează parametrii programului de spălare și uscare pentru fiecare încărcătură. Toate articolele, inclusiv gecile de iarnă sau cele de primăvară, sunt spălate și uscate delicat într-un singur ciclu complet.

TEHNOLOGIE DUALĂ PENTRU ÎNGRIJIRE PERSONALIZATĂ

Tehnologia DualSense ajustează temperatura și mișcările tamburului în funcţie de ţesătură, modificând astfel și programele în mod corespunzător. Căldura joasă și mișcările controlate înseamnă că orice tip de haine, de la delicate la cele de exterior, pot fi spălate și uscate automat. Atât ciclul de spălare, cât și cel de uscare sunt certificate Woolmark Blue pentru curăţarea în siguranţă chiar și a articolelor de îmbrăcăminte care se spală doar manual. Pentru hainele de exterior, un program de spălare special conceput curăţă și protejează materialul pentru a-i menţine proprietăţile specifice de-a lungul timpului, iar un program de uscare dedicat reface impermeabilitatea acestuia.

CICLURI PERSONALIZATE PENTRU CONFORT ABSOLUT

Tehnologia ProSense® adaptează automat durata de spălare și uscare în funcţie de greutatea încărcăturii. Aceasta asigură cicluri convenabile și sustenabile: puteţi economisi timp, energie și apă – indiferent de dimensiunea încărcăturii.

SPĂLARE RAPIDĂ DE 20' ȘI USCARE DE 60' - ATUNCI CÂND VĂ GRĂBIŢI

Cu spălarea rapidă de 20' și uscarea de 60' - puteţi spăla și usca o încărcătură mixtă de un kg în doar o oră, într-un singur ciclu. De asemenea, puteţi alege doar ciclul de spălare pentru haine curate în 20 de minute. Îngrijire rapidă și convenabilă atunci când vă grăbiţi.

NETEZIŢI CU ABUR PENTRU A NU MAI FOLOSI FIERUL DE CĂLCAT

Programul cu abur relaxează fibrele hainelor pentru a reduce cutele. Hainele arată mai bine și își menţin senzaţia plăcută la atingere. Opţiunea de reîmprospătare rapidă fără a mai trece printr-un ciclu întreg de spălare și uscare asigură și menţinerea în timp a hainelor dumneavoastră preferate.

SUPRAFAŢA ÎMBUNĂTĂŢITĂ A TAMBURULUI CARE ESTE ȘI MAI DELICAT CU ŢESĂTURILE DVS.*

Tamburul Care permite rufelor să alunece mai ușor datorită modelului în relief, de tip pernuţe și a paletei optimizate. O peliculă subţire de apă acoperă găurile în timpul spălării. Acest lucru asigură o spălare delicată.

*Teste interne care compară tamburul Care cu tamburul AEG ProTex.