INFORMATIILE PRODUSULUI

Refrigerator Freezer® No Frost păstrează alimentele cu 60% mai suculente decât frigiderele cu un singur evaporator. Sistemul dublu de răcire menține umiditatea ideală și previne uscarea alimentelor. De asemenea, elimină nevoia de a dezgheța congelatorul.

MANCAREA ESTE CU 60% MAI ZUMENTE SI HIDRATATA CU TEHNOLOGIA TWINTECH.

Cu TwinTech® No Frost, nu va trebui niciodată să vă dezghețați congelatorul. Sistemul său dublu de răcire menține alimentele cu 60% mai umede decât frigiderele cu un singur evaporator.* Nefolosind aer uscat de congelare, menține umiditatea ideală și previne uscarea alimentelor.

TEMPERATURILE STABLE CU MULTFLOW

MultiFlow protejează calitatea alimentelor menținând temperatura și umiditatea stabile în frigider. Mai multe canale de aer asigură circulația activă a aerului rece în fiecare colț.

ADAPTĂ-TE TUTUROR GUSTURILE MULTUȚIE CUSTOMFLEX®

Păstrarea tuturor ingredientelor proaspete la îndemână este cheia pentru a crea mese proaspete și delicioase. Cu CustomFlex®, vă puteți organiza depozitarea în frigider așa cum doriți. Rearanjați containerele rapid și ușor pentru a maximiza spațiul de depozitare. Frigider care se adaptează gusturilor tale.

CUTIE DE RĂCIRE ​​SUPLIMENTARĂ. PENTRU TĂIEREA PROASPEȚĂ

Încetinește maturarea brânzeturilor și mezelurilor tale preferate, păstrându-le în sertarul Extra Chill. Zona este menținută la o temperatură mai scăzută decât restul frigiderului.

liniște sufletească inclusă

AEG produce aparate electrocasnice de calitate, concepute pentru a rezista. Toate dispozitivele noastre sunt acoperite de o garanție standard de doi ani a producătorului pentru a proteja împotriva defectelor de fabricație și a defectelor care apar în această perioadă de garanție. Verificați termenii de garanție ai producătorului dvs.