INFORMATIILE PRODUSULUI

Frigider-congelator MultiFlow cu 4 uși 190 x 90 x 69 cm, afișaj LCD, sertar FreshZone, sertar ChillZone 0°C, sertar convertibil ExtraZone, uși plate, aspect inox

DE LA FOARTE RECE LA ÎNGHEȚAT. ALEGEREA TA

Zona dedicată MultiSwitch+ poate fi folosită ca frigider sau congelator. Temperatura poate fi reglată cu ușurință de la -20°C la 5°C, permițându-vă să adaptați temperatura la depozitarea alimentelor dumneavoastră. Are 2 sertare si o zona fara separatoare.

RECONGELATI SAU CONGELATI. SI TOTUL INTRE EI. S MULTISWICH+

Zona MultiSwitch+ poate fi reglată de la -20°C la 5°C pentru o adaptare maximă la orice temperatură. Două sertare și un spațiu fără pereți pot fi transformate cu ușurință din frigider în congelator pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră.

PROTECTIE MULTA PENTRU INGREDIENTELE SENSIBILE. ZONA RĂCĂTĂ 0°

Protejați-vă ingredientele sensibile cu ChillZone 0°.
La sau sub 0°C, compartimentul etanș menține o temperatură mai rece, ideală pentru alimente congelate, carne și pește. 

DESIGNLINE, LĂSAȚI BUCĂTĂRIA VOASTRA SĂ CAPITĂ ATENȚIA

Designul modern elegant al acestui frigider este adus la viață prin utilizarea materialelor de calitate care aduc o notă de eleganță și armonie mediului de bucătărie.

O PREZENTARE MAI BUNĂ A TOATE PRODUSELE DVS.
DIFERITE DE UȘOARE

Banda LED cu lumină ambientală oferă o vizibilitate excelentă în interiorul depozitului frigorific, precum și o iluminare ambientală slabă.

TEMPERATURĂ STABĂ, MULTFLOW, ÎN TOTUL COMPARTIMENTUL FRIGORIFER

Păstrați alimentele la fel de proaspete ca atunci când le-ați cumpărat cu frigiderul MultiFlow. Tehnologie care circula aerul rece prin frigider pentru a menține o temperatură stabilă, pentru a conserva mai bine alimentele și pentru a preveni uscarea alimentelor.

FRIGIDER TWINTECH®

Tehnologia noastră TwinTech® creează două moduri de răcire complet independente, câte unul pentru fiecare compartiment. În acest fel, frigiderul menține umiditatea relativă ridicată necesară pentru a menține ingredientele proaspete, iar congelatorul creează mediul ideal rece și uscat pentru congelare fără gheață.