Barista dvs. personal

Aparatul de cafea complet automat Delonghi ECAM359.55.B Dinamica cu sistem de lapte patentat LatteCremaSystem și panou de control tactil pregătește cafeaua uimitor de delicioasă la alegere cu o singură apăsare a unui buton. Aparatul este inchis intr-un corp compact elegant si va deveni un adevarat decor al oricarei bucatarii moderne.

Foto 1 Delonghi ECAM359.55.B Dinamica
Foto 2 Delonghi ECAM359.55.B Dinamica

O ceașcă de cafea la atingerea unui buton

Panoul tactil cu pictograme clare vă va ajuta să selectați rapid băutura dorită. Pentru a obține o porție de cafea, trebuie doar să apăsați butonul de pe afișaj.

Abordare individuală a fiecărei porțiuni

Fiecare porție de cafea începe cu măcinarea corectă a boabelor. Aparatul de cafea Delonghi ECAM359.55.B Dinamica este echipat cu pietre de moara puternice care macina delicat boabele fara a le supraincalzi si pastrand toata bogatia gustului si aromei. Reglați nivelul de măcinare pentru a obține extracția perfectă a aromei pentru fiecare porție.

Foto 3 Delonghi ECAM359.55.B Dinamica
Foto 4 Delonghi ECAM359.55.B Dinamica

Răsfățați-vă cu spuma de lapte

Dacă vă plac băuturile de cafea cu lapte adăugat, atunci acest aparat este făcut pentru dvs. Pe lângă clasica cafea neagră, ea pregătește băuturi uimitor de delicioase cu spumă de lapte și încălzește laptele. Tehnologia unică LatteCremaSystem creează spumă bogată și delicată de lapte pentru cappuccino sau latte macchiato. După preparare, recipientul pentru lapte poate fi detașat cu ușurință pentru păstrare la frigider.

Întreținere ușoară

Pentru a menține aparatul de cafea Delonghi ECAM359.55.B Dinamica în stare de funcționare, trebuie doar să adăugați apă în recipient, să reumpleți proviziile de cafea și să îndepărtați zațul din recipientul de cafea procesată cu 14 porții. Funcția de curățare automată a spumantului de lapte curăță automat toate părțile mașinii care vin în contact cu laptele. Indicatorul corespunzător de pe afișaj vă va informa despre necesitatea oricărei manipulări.

Foto 5 Delonghi ECAM359.55.B Dinamica

Functia "MyMenu"

Cu funcția „Meniul meu”, îți poți pregăti băutura perfectă. Funcția vă permite să setați parametrii porției, cum ar fi tăria băuturii, cantitatea de apă și lapte, precum și gradul de măcinare a boabelor. Câteva clicuri - și într-un minut vă veți bucura de gustul strălucitor și bogat al băuturii dvs. de cafea preferate.

Foto 6 Delonghi ECAM359.55.B Dinamica