DeLonghi ECAM23.260.B Magnifica Cappuccino

O atingere. Este tot ce ai nevoie pentru a te bucura de espresso și cappuccino adevărat acasă oricând.De'Longhi Magnifica S Cappuccino Smart îți permite să te bucuri de espresso excepțional, cappuccino bogat, latte cremos și macchiato bogat fără să pleci de acasă, la orice oră din zi și din noapte. Sistemul automat de cappuccino De'Longhi vă permite să pregătiți un espresso cu stratificare perfectă și spumă groasă, bogată și persistentă în fiecare ceașcă de la început până la sfârșit. Combinând designul elegant, prietenos cu blatul și caracteristicile aparatelor de cafea De'Longhi de dimensiune completă, acest espressor și cappuccino compact, complet automat, vă ajută să personalizați băuturile preferate pentru a se potrivi preferințelor dumneavoastră.
Cu multe caracteristici convenabile, Magnifica S Cappuccino Smart vă permite să creați o cafenea acasă. Panoul de control intuitiv Select & Brew facilitează selectarea și prepararea băuturilor preferate, de la espressouri simple sau duble până la cappuccino și latte autentice de calitate barista, cu spumă groasă și de lungă durată. 


În timp ce unitatea de preparare de 15 bar oferă rezultate consistente, fiecare ceașcă este preparată automat la temperatura, bogăția și consistența ideală și este ușor de îndepărtat pentru o curățare ușoară. Rasnita incorporata macina fasolea proaspata inainte de fiecare cana pentru cel mai proaspat gust si cea mai bogata aroma. Sistemul de filtrare a apei încorporat previne formarea calcarului și păstrează băuturile proaspete de la ceașcă la ceașcă.

Ușor de folosit

Selectați și pregătiți băutura preferată cu o singură atingere. Alegeți dintre ristretto, espresso, cafea la presiune joasă, cappuccino și latte. 

Totul tine de spuma

Sistemul De'Longhi LatteCrema vă permite să pregătiți un espresso cu stratificare perfectă, cu o spumă densă, bogată și persistentă în fiecare ceașcă de la început până la sfârșit.

Preparare constantă de fiecare dată

Fiecare ceașcă este preparată automat la temperatura, bogăția și grosimea ideale. Și puteți regla setările astfel încât să fie întotdeauna așa cum vă place.