Diferite metode de control

Acum, pentru a porni încălzitorul sau pentru a modifica temperatura de încălzire, nu este necesar să vă apropiați de încălzitor și să apăsați butoanele. Utilizați telecomanda prin aplicația proprietară MiHome sau dați o comandă asistentului vocal Xiao Ai.

Foto 6 Xiaomi Mi Smart Space Heater S

Control precis al temperaturii

Încălzitorul de aer Smart Space Heater S cu cinci moduri de funcționare este capabil să mențină cu precizie temperatura din cameră în intervalul de la 20 la 32 de grade. Stabiliți o atmosferă confortabilă pentru dvs. folosind una dintre metodele de control.

În aplicația MiHome, puteți seta temporizatorul de oprire și programul de lucru, precum și puteți activa blocarea pentru copii.

Foto 7 Xiaomi Mi Smart Space Heater S

Microclimat confortabil și sănătos în casă

Aeroterma Smart Space Heater S oferă încălzire prin convecție pentru încăperi de până la 20 mp. Tehnologiile moderne și designul inovator contribuie la încălzirea rapidă a încăperii și la menținerea precisă a temperaturii setate. Încălzitorul funcționează silențios, astfel încât poate fi folosit pentru a încălzi camera și dormitorul copiilor.

Fotografie 1 Xiaomi Mi Smart Space Heater S

Nu se teme de umiditate

Gradul de protecție IPX4 vă permite să plasați în siguranță Smart Space Heater S în încăperi cu umiditate ridicată. Designul încălzitorului are canale pentru evacuarea condensului, suprafața înclinată a grilei laterale împiedică pătrunderea umezelii în interior, sursa de alimentare și elementele foarte sensibile sunt protejate de picăturile de apă printr-o placă specială de cornișă.

Foto 8 Xiaomi Mi Smart Space Heater S

Sisteme de protectie

Smart Space Heater S este protejat împotriva răsturnării și supraîncălzirii. Deci, dacă corpul încălzitorului se înclină mai mult de 45 de grade sau dacă temperatura depășește 95 ° C, dispozitivul se va opri automat.

Foto 9 Xiaomi Mi Smart Space Heater S

Principiul încălzirii prin convecție

Când încălziți o cameră cu Smart Space Heater S, aerul cald se ridică și aerul rece se scufundă pe podea. Acest lucru creează o diferență de presiune și creează o circulație naturală a aerului în cameră. Pentru a încălzi o cameră, încălzitorul Smart Space nu are nevoie de un ventilator încorporat.

Foto 2 Xiaomi Mi Smart Space Heater S
Foto 3 Xiaomi Mi Smart Space Heater S

Disipare ridicată a căldurii

Bobinele Smart Space Heater S din aliaj fier-crom au caracteristici excelente de performanță: asigură încălzire ultra-rapidă și disipează cu ușurință căldura. Forma în formă de X a radiatorului contribuie la formarea circulației dense și la disiparea rapidă a aerului încălzit în cameră.

Păstrarea umidității optime

Folosind încălzirea prin convecție, Smart Space Heater S funcționează fără ventilator, astfel încât să nu usuce aerul din cameră. Încălzitorul se încălzește până la 120 de grade în doar 45 de secunde, aerul cald pătrunde în cameră printr-o grilă largă de pe panoul frontal. Smart Space încălzește rapid camera, păstrând umiditatea naturală și creând condiții confortabile pentru muncă și petrecere a timpului liber.

Foto 4 Incalzitor spatiu inteligent Xiaomi Mi S

Mentinerea temperaturii

Nu mai trebuie să monitorizați funcționarea încălzitorului și temperatura din cameră. Sistemul de control inteligent menține temperatura setată fără participarea dumneavoastră. După ce aerul din cameră s-a încălzit la valorile setate, dispozitivul se oprește automat și invers, când temperatura scade, Smart Space Heater S pornește de la sine pentru a încălzi camera.

Fotografie 5 Incalzitor spatiu inteligent Xiaomi Mi S
Fotografie 10 Xiaomi Mi Smart Space Heater S

Spatiu minim - confort maxim

Incalzitorul este inchis intr-o carcasa subtire eleganta cu o grosime de numai 9 cm, se va incadra armonios in interiorul unui birou, cresa sau living. Dimensiunile compacte și greutatea de 6 kg facilitează mutarea dispozitivului. Smart Space Heater S va crea rapid o atmosferă confortabilă și confortabilă în casa și biroul dumneavoastră.