Аbsorbție totală

Simțiți evenimentele de pe ecran ca și cum ați fi în mijlocul lor în timp real. Acest lucru este posibil datorită ecranului HD+ Infinity-V de 6,5 inch, care oferă o redare precisă a culorilor și o claritate excelentă chiar și în scene dinamice și în lumină naturală.

Фото 1 samsung galaXy a04e

Design rafinat

A04e are un design elegant în stilul distinct al seriei Galaxy, ceea ce îl face ușor de recunoscut printre alte modele. Suprafața din spate cu o strălucire delicată și cele patru culori premium disponibile transformă acest smartphone într-un accesoriu modern și elegant pentru orice gust.

Фото 2 samsung galaXy a04e

Procesor puternic. Spațiu generos pentru tot

Indiferent dacă jucați jocuri moderne, utilizați aplicații care consumă multe resurse sau faceți streaming online, Samsung Galaxy A04e se descurcă cu ușurință în orice situație. Procesorul octa-core, însoțit de 3/4 GB de memorie RAM, are suficientă putere pentru a executa instantaneu orice sarcină. Memoria internă de 32/64 GB, extensibilă până la 1 TB, oferă posibilități nelimitate de stocare a diferitelor tipuri de informații. Dacă aveți nevoie de mai multă memorie, RAM Plus vă oferă până la 4 GB de memorie virtuală suplimentară pentru lansarea rapidă a aplicațiilor și programelor.

Фото 3 samsung galaXy a04e

Două camere - de două ori mai multe posibilități

Aveți la dispoziție o cameră principală de 13 MP și o cameră cu senzor de adâncime de 2 MP, care vă ajută să capturați toate detaliile în fotografiile dvs. Faceți fotografii din diferite unghiuri și în diferite condiții de iluminare, creați portrete excelente cu fundal neclar și multe altele - toate fotografiile dvs. vor fi cu siguranță reușite.

Фото 4 samsung galaXy a04e
Фото 5 samsung galaXy a04e

Selfie-uri speciale

Camera frontală de 5 MP vă permite să faceți selfie-uri incredibil de luminoase și pline de atmosferă printr-o singură apăsare de buton. Utilizați efectul de fundal neclar pentru a transforma selfie-urile în autoportrete de nivel profesional.

Galaxy trăiește în ritmul dvs.

Bateria inteligentă de 5000 mAh a Samsung Galaxy A04e vă asigură o zi întreagă de utilizare. Sistemul de gestionare a energiei analizează obiceiurile dvs. zilnice și ajustează consumul de energie pentru a prelungi durata de funcționare autonomă.

Фото 6 samsung galaXy a04e

Stare perfectă Samsung

Aplicația Samsung Members optimizează funcționarea Samsung Galaxy A04e, efectuează diagnosticare interactivă și monitorizează performanța, menținându-vă smartphone-ul la capacitate maximă.

Фото 7 samsung galaXy a04e