Căștile perfecte pentru fiecare zi

Căștile wireless Huawei FreeBuds SE oferă un sunet clar și până la 24 de ore de redare cu o singură încărcare. Datorită ergonomiei îmbunătățite, puteți purta căști multe ore fără disconfort. Tehnologia de anulare a zgomotului vă permite să comunicați chiar și pe o stradă zgomotoasă. Iar designul premium transformă căștile într-un accesoriu elegant.

Fotografie 1 Huawei FreeBuds SE
Fotografie 2 Huawei FreeBuds SE

Potrivire super confortabilă

Datorită formei sale ergonomice și designului avansat, Huawei FreeBuds SE se potrivește perfect și delicat în urechea ta. Căștile nu apasă pe canalul urechii, oferind un sunet de înaltă calitate și senzații confortabile chiar și după câteva ore de purtare. Și căștile vin în trei dimensiuni pentru a asigura o potrivire ușoară pentru fiecare purtător.

Sunet super clar

Diafragma polimerică de înaltă sensibilitate și driverul de 10 mm oferă un sunet clar și profund pentru fiecare notă pe o gamă dinamică largă. Un sistem audio dedicat cu 3 canale accentuează și amplifică vocea, oferind hiturilor tale preferate un sunet nou.

Foto 3 Huawei FreeBuds SE

O zi întreagă de muzică non-stop

Căștile Huawei FreeBuds SE complet încărcate redă muzică timp de până la 6 ore și timp de convorbire până la 4 ore. Cu resursele carcasei, aveți garantat până la 24 de ore de muzică neîntreruptă.

Fotografie 4 Huawei FreeBuds SE

Comunicare și nimic mai mult

Tehnologia de ultimă generație de formare a fasciculului și două microfoane încorporate vă recunosc și amplifică vocea, o izolează de zgomotul exterior și vă permit să vă concentrați pe deplin asupra comunicării chiar și în cele mai zgomotoase medii.

Fotografie 5 Huawei FreeBuds SE

Tehnologie de ultimă oră pentru sincronizare precisă

Tehnologia avansată wireless Bluetooth 5.2 minimizează latența semnalului și asigură o sincronizare perfectă audio și video, astfel încât să vă puteți bucura de jocul sau conținutul preferat.

Foto 6 Huawei FreeBuds SE
Foto 7 Huawei FreeBuds SE

Conexiune rapidă. Conexiune stabilă

Pur și simplu deschideți carcasa și acceptați cererea de sincronizare pentru a vă conecta căștile la smartphone în timpul primei utilizări. Data viitoare când căștile sunt conectate automat imediat după ce deschideți carcasa.

Comenzi simple tactile

Senzorul G sensibil încorporat vă ajută să controlați redarea cu o simplă atingere. Atingeți receptorul, faceți clic o dată sau de două ori pentru a răspunde sau a încheia un apel, pentru a întrerupe redarea sau pentru a selecta o piesă.

Foto 8 Huawei FreeBuds SE