Încărcare sigură și rapidă

Smartphone-ul OPPO A57s este o garanție a confortului în operațiunile zilnice de bază. Are un sistem avansat de încărcare SUPERVOOC de 33 W, care va finaliza recuperarea energiei înainte de micul dejun. Inteligența artificială împiedică reîncărcarea bateriei datorită unui plan de lucru segmentat, astfel încât să puteți lăsa în siguranță dispozitivul în priză noaptea.

Fotografie 1 OPPO A57s

Rezistenta impresionanta

Având o resursă de 5000 mAh, dispozitivul vă va permite să fiți în contact 24/7. Rezerva este suficientă pentru a viziona conținut video timp de 15 ore. Iar când rămâne doar 5%, în modul de economisire a energiei, poți conversa prin chat în messenger încă 50 de minute. Suficient pentru a rezolva problemele care nu tolerează întârzierile.

Fotografie 2 OPPO A57s

Format stereo nou

Uitați de sunetul plat și zgomotul, telefonul mobil OPPO A57s este echipat cu difuzoare stereo ultra-liniare care vor dubla volumul, vor elimina zgomotul de fundal și vă vor scufunda complet în lumea audio. Optimizarea automată a lui Dirac 3.0 va elimina zgomotele dure care pot fi enervante. Valurile poziționate spațial vor face ca orice conținut să prindă viață.

Fotografie 3 OPPO A57s

Vizual la apogeu

Doar culori strălucitoare și linii clare! Imaginile multimedia incredibile sunt acum și mai interesante: suportul modelelor de culoare 100% DCI-P3 și 96% NTSC deschid nuanțe noi care nu vă vor obosi ochii pe un afișaj cu spectru albastru redus. Inteligența artificială pe tot parcursul zilei asigură că afișajul se adaptează la orice nivel de lumină.

Potenţial productiv

În centrul configurațiilor smartphone-ului se află capacitatea de a extinde memoria RAM folosind tehnologia RAM + (până la 4 GB): și mai multă viteză pentru redarea neîntreruptă a jocurilor și a programelor solicitante. Spațiul de stocare de până la 1 TB va fi un container pentru tot ce aveți nevoie (cărți, jocuri, note, galerii foto și arhive video). Instrumentele AI servesc ca îmbunătățiri de sistem, adăugând performanță acolo unde este nevoie în acest moment.

Stil într-o carcasă durabilă

Liniile subțiri elegante ale OPPO A57s fac din aparatele o adevărată bijuterie în mâinile tale. Un profil ultra-subțire de 7,99 mm cu o textură interesantă în culori la modă a devenit simbolul bunului gust. Modelul va rezista la tot ce ii va sta in cale, deoarece a fost testat prin teste de stres pentru conectare (20.000 de cicluri), apasarea butoanelor de volum (150.000 de cicluri) si alimentare (500.000 de cicluri). Un test de cădere de până la 1 m confirmă caracterul indestructibil al acestui luptător.

Fotografie 6 OPPO A57s

Surprinde fiecare clipă

În aceste scopuri, îți stă la dispoziție o cameră de 50 MP AI cu lentilă duală. Fotografiile portret cool cu ​​efect bokeh și retușuri vor arăta toată frumusețea feței fără a o priva de individualitate. Surprindeți momentul păstrându-l în arhivă.

Fotografie 7 OPPO A57s

Modul wireless NFC

Confort maxim cu conexiune NFC sigură. Utilizați smartphone-ul în loc de carduri de plastic și, de asemenea, conectați-vă prin protocoale de comunicare încorporate la echipamente compatibile pentru diagnosticare și gestionare.

Fotografie 8 OPPO A57s