Fotografie 1 Huawei FreeBuds Pro

Căști Huawei FreeBuds Pro

Căștile fără fir vă permit să vă bucurați întotdeauna de sunetul perfect, oriunde v-ați afla. Noutatea de vârf are o mulțime de avantaje incontestabile, printre care: reducerea activă dinamică a zgomotului, difuzoare de 11 mm de înaltă calitate și capacitatea de a conecta simultan două surse de sunet simultan. Panourile tactile cu până la 30 de ore de viață a bateriei combinate cu o carcasă de încărcare fac din acest model cea mai bună alegere.

Tehnologie de anulare activă a zgomotului

Căștile wireless HUAWEI FreeBuds Pro elimină orice zgomot străin, atât în ​​exterior, cât și în interior. Cea mai recentă tehnologie Hybrid Dynamic Noise Cancelling elimină zgomotul nedorit din urechi și din împrejurimi, captat de microfoanele interne și externe. Semnalele de reducere a zgomotului de înaltă precizie sunt create folosind drivere de sunet dinamice. Nu lăsați nimic să vă împiedice să vă bucurați de sunetul pieselor preferate sau de o conversație. Experimentați liniștea sufletească cu o reducere a zgomotului de până la 40 dB.

Fotografie 2 Huawei FreeBuds Pro

Recunoaștere inteligentă a zgomotului de fundal

HUAWEI FreeBuds Pro este o combinație de tehnologii brevetate de ultimă generație pentru a garanta confort maxim al utilizatorului. Acest model dispune de o reducere inteligentă a zgomotului dinamic activ. Puteți urmări ce se întâmplă în jurul vostru într-un mediu confortabil. Căștile preiau și recunosc automat zgomotul de fundal și activează modul optim adecvat pentru cea mai bună experiență de ascultare confortabilă.

Fotografie 3 Huawei FreeBuds Pro

Modul voce

Căștile fac sunetul mai clar. În acest caz, nu trebuie să scoateți deloc căștile. Trebuie doar să faceți o apăsare lungă pentru a comuta automat la modul de percepere a sunetelor ambientale. Tehnologiile proprietare ale modului voce reduc zgomotul din jurul tău și evidențiază vocile umane. Puteți vorbi confortabil cu prietenii care se plimbă prin apropiere și nu pierdeți mesajele importante de la aeroport.

Fotografie 4 Huawei FreeBuds Pro

Sistem cu trei microfoane și senzor de voce

Noile căști pentru funcționarea eficientă a funcției hibride de reducere a zgomotului folosesc un sistem special format din trei microfoane sensibile și un senzor de voce încorporat. Acest sistem asigură o reducere semnificativă a zgomotului de fundal și îmbunătățește vocea difuzorului. Două microfoane externe preiau sunetul vocii tale cu fidelitate ridicată, în timp ce un microfon intern este responsabil pentru claritatea sunetului. Un senzor intern amplifică vocea apelantului prin detectarea vibrațiilor.

Fotografie 5 Huawei FreeBuds Pro

Fără zgomot de vânt când vorbești

Căștile HUAWEI FreeBuds Pro garantează o comunicare confortabilă chiar și în condiții de vânt puternic. Zgomotul datorat fluxului puternic de aer dispare datorită sistemului delicat și designului aerodinamic al căștilor. Deasupra și sub tija căștii intraauriculare este un tub special care ascunde zgomotul vântului, chiar și cu rafale puternice. Acest sistem dublu de protecție oferă confort și claritate în conversație.

Fotografie 6 Huawei FreeBuds Pro

Stilul corporativ prezentabil

HUAWEI FreeBuds Pro sunt realizate într-un stil modern, cu un design minimalist. Liniile netede stricte cu colțuri rotunjite, utilizarea materialelor de înaltă calitate cu tehnologie specială de procesare fac ca utilizarea căștilor să fie mai confortabilă. Culoarea elegantă argintie, cu o strălucire metalică șic, îngrijită, subliniază designul. Aspectul este pe deplin în concordanță cu calitatea înaltă a sunetului.

Fotografie 7 Huawei FreeBuds Pro

Confort toată ziua

Căștile pot fi purtate toată ziua fără a simți niciun disconfort. Căștile din silicon moale cu tehnologie smart fit vă ajută să alegeți cea mai bună potrivire dintre cele 3 căști disponibile. Designul ține cont de structura anatomică a auriculului, permite aerului să circule și echilibrează presiunea în exterior și în interiorul urechii. Confortul maxim la purtare este garantat cu un corp compact și ușor.

Fotografie 8 Huawei FreeBuds Pro

Control inteligent

Folosind un senzor special cu sensibilitate ridicată, căștile răspund instantaneu la atingere. Puteți controla inteligent și ușor căștile cu gesturi simple. Controlați volumul, preluați apeluri sau comutați între melodii atingând, glisând și ciupind.

Fotografie 9 Huawei FreeBuds Pro

Sincronizare instantanee

Datorită interfeței wireless, căștile se sincronizează rapid cu dispozitivul. Imediat ce deschideți carcasa căștilor, smartphone-ul va răspunde cu un mesaj despre o nouă asociere sau continuarea unei conexiuni întrerupte. În plus, puteți vedea starea de încărcare a bateriei și puteți fi mereu la curent cu timpul estimat al căștilor.

Fotografie 10 Huawei FreeBuds Pro