Aparat de cafea De'Longhi La Specialista Arte EC9155.MB
Category Bannery DLG La Specialista M

La Specialista Arte de la De'Longhi a fost concepută pentru a îmbogăți fiecare pas al preparării cafelei. Datorită kitului complet de barista care îl însoțește, La Specialista Arte vă permite să experimentați lumea cafelei dintr-o latură profesională, captivantă - în propria bucătărie.

Кофеварка De'Longhi La Specialista Arte EC9155.MB
Установка степени помола

Setarea gradului de măcinare

Система My Latte Art

Sistemul My Latte Art

Идеальная температура

Temperatură ideală

Набор бариста в комплекте

Kit barista inclus

Оптимальное давление 19 бар

Presiune optimă 19 bari

Легкая очистка

Ușor de curățat

Espresso

ESPRESSO

Esență de cafea și clasicii italiene. Aromatică, puternică la gust, băutura se caracterizează prin culoarea închisă, consistența de unt cu o cremă de nuci. Este baza pentru toate băuturile de cafea cu lapte.

Americano

AMERICANO

Espresso cu adaos de apă fierbinte într-un raport de 3:1. Datorită preparării pe bază de espresso, se păstrează gustul și aroma boabelor. Italienii o preparau pentru soldații americani pentru a le aminti de cafeaua pe care o beau acasă, de unde și numele băuturii.

Кофеварка De'Longhi La Specialista Arte EC9155.MB
Spumă delicioasă de lapte

Datorită sistemului de spumare My LatteArt, puteți obține o spumă de lapte perfectă fără probleme. Duza de spumare a laptelui, inspirată de aparatele de cafea profesionale, furnizează cantitatea potrivită de abur pentru a obține o spumă de lapte catifelată cu microbulii.

Кофеварка De'Longhi La Specialista Arte EC9155.MB
Controlul activ al temperaturii

Pentru a gusta întreaga aromă a cafelei, La Specialista menține o temperatură constantă a apei în timpul procesului de preparare datorită sistemului său activ de control al temperaturii. Acesta oferă 3 temperaturi de preparare - 92/94/96 °C - pentru diferite tipuri de boabe de cafea, asigurând o aromă bogată și intensă.

Кофеварка De'Longhi La Specialista Arte EC9155.MB
Ghidul tău în lumea cafelei

Cafetiera La Specialista Arte este echipată cu un kit universal de barista pentru a facilita fiecare etapă a preparării cafelei. Sunt incluse: tempter profesional din oțel inoxidabil pentru tasarea cafelei, placă de tasare pentru stabilitate perfectă, ulcior pentru spumarea laptelui, filtre noi cu perete simplu (în 2 dimensiuni: pentru 1 sau 2 cești), ghid de dozare și tasare care vă permite să măcinați cafeaua fără mizerie și promovează tasarea precisă.

Кофеварка De'Longhi La Specialista Arte EC9155.MB
Doza optimă de cafea

Filtrul inovator din aparatul de cafea La Specialista nu are fund dublu, astfel încât să puteți prepara cafea cu și mai multă cafea. La prepararea unei cafele, strecuratorul poate conține până la 12 g, iar la prepararea a două cafele, până la 20 g. Cantitatea de cafea măcinată poate fi ușor reglată prin rotirea butonului de pe panoul de control.

Кофеварка De'Longhi La Specialista Arte EC9155.MB
Cafea pentru orice ocazie

Bucurați-vă de un espresso perfect și profund sau preparați instantaneu o ceașcă de Americano aromat sau o ceașcă de ceai preferat datorită celor 3 programe automate. Pur și simplu rotiți butonul pentru a selecta rețeta dorită: espresso, Americano sau apă caldă.

Кофеварка De'Longhi La Specialista Arte EC9155.MB
Întreținere ușoară

Aparatul de cafea De'Longhi poate seta temperatura și duritatea apei. Aparatul atinge o presiune de până la 19 bar. Afișajul analogic arată presiunea optimă pentru extragerea cafelei. În plus, aparatul vă va informa când este necesară detartrarea cu un semnal sonor. Apoi, tot ce trebuie să faceți este să adăugați lichidul EcodeCalk și să apăsați butonul de detartrare, iar aparatul va porni programul automat.

Кофеварка De'Longhi La Specialista Arte EC9155.MB
Lider mondial pe piața aparatelor de cafea

Marca De'Longhi este un expert mondial în soluții inovatoare pentru cafea, care garantează fiabilitatea și modernitatea tehnologiilor avansate. De'Longhi este o pasiune pentru calitate și design inovator, dar mai presus de toate este o dragoste pentru cafea - aromată, catifelată și fără compromisuri cea mai bună!