Aparat de gheata IceMaker cu racord de apa

Aparat de gheata IceMaker cu racord de apa

Aparatul este destinat prepararii automate a cuburilor de gheata. Produsul de gheață este conectat permanent la sursa de apă (presiune minimă 1,5 bar). Vă permite să aveți întotdeauna la dispoziție cantitatea potrivită de gheață, în timp ce productivitatea, în funcție de model, este de până la 1,5 kg / 24 de ore.Aprovizionarea cu gheață din recipient va fi suficientă pentru o cină romantică și o petrecere distractivă .


Turnul de gheață

Turnul de gheață

Cu o cantitate de 5,7 kg de cuburi de gheață, sistemul IceTower asigură că petrecerea ta nu rămâne niciodată fără băuturi răcoritoare. O lopată pentru gheață și un raft glisant pe șine telescopice oferă acces ușor la cuburile de gheață. Datorită tăvii suplimentare, puteți face o cantitate mică de gheață și puteți depozita alimente congelate sub ea în același timp. Sertarul alăturat are și un loc pentru a plasa produsele.


Scoateți cuburile de gheață

Scoateți cuburile de gheață

Cupa de gheață de la Liebherr este un instrument la îndemână pentru transportul gheții și porționare. Duza înclinată și mânerul ergonomic mută rapid și ușor cuburile de gheață din IceTower în băuturi. Cupa pentru gheață este fabricată din plastic rezistent și are un finisaj atractiv satinat de culoare verde deschis.


Închiderea ușii SoftSystem

Închiderea ușii SoftSystem

Un sistem special de închidere în balamalele ușii asigură o fixare clară a ușii în poziția deschisă, închiderea moale și lină a ușilor, precum și închiderea automată dacă unghiul de deschidere este mai mic de 30°. Dispozitivele de închidere sunt integrate maxim în interiorul caroseriei și ușii pentru a fi vizibile minim.


Sistem Nofrost

Sistem Nofrost

Sistemul de dezghețare automată a compartimentului congelator funcționează pe principiul unui aparat de aer condiționat: îngheață alimentele prin circularea aerului rece și uscat. Înghețul se acumulează pe evaporatorul ascuns și se dezgheță automat. Datorită acestui fapt, alimentele sunt înghețate mai repede și fără formarea de zăpadă, iar întreținerea aparatului este simplificată.


Sistem telescopic moale

Sistem telescopic moale

Recipientele cu camera BioFresh alunecă pe ghidaje telescopice SoftTelescopic, care sunt echipate cu un închidere, care asigură închiderea lor moale și lină. Recipientele alunecă afară și sunt scoase complet din frigider atunci când ușa este deschisă la 90°.


super-misto

SuperCool

Puneți rapid la frigider alimentele proaspăt achiziționate pentru a vă asigura că sunt proaspete în mod optim, fără a-și pierde din aromă și fără a reține vitaminele și mineralele esențiale.


Filtru de cărbune activ FreshAir

Filtru de cărbune activ FreshAir

Mirosul unor produse nu este uneori plăcut. Dar aceasta nu este o problemă pentru Liebherr-ul dumneavoastră: datorită filtrului FreshAir cu cărbune activ, aerul din interior este întotdeauna proaspăt. Filtrul este situat direct pe calea fluxului de aer din carcasa ventilatorului și neutralizează în mare măsură mirosurile. Afișajul vă va reaminti să schimbați filtrul.


garnitura usii

Garnitura usii

Garnitura de cauciuc a ușii se potrivește acum cu culoarea corpului aparatului și este, de asemenea, detașabilă, facilitând curățarea și înlocuirea, dacă este necesar.


Iluminare turn de lumină

Iluminare turn de lumină

Bucurați-vă de un interior iluminat optim: LightTowers prezintă alimentele în cea mai bună lumină posibilă și sunt poziționate astfel încât întreaga zonă a frigiderului dvs. aprovizionat să fie întotdeauna cât mai bine iluminată posibil. Deoarece LightTowers sunt montate la nivel în pereții laterali, există mai mult spațiu pentru alimente.


Iluminare LED IceMaker

Iluminare LED IceMaker

Permiteți-vă un sentiment de fericire în fiecare zi: aruncați o privire la cuburile de gheață proaspete. Iluminarea IceMaker atrage atenția asupra cuburilor de gheață. Iluminarea LED se aprinde automat când ușa este deschisă. Vederea cuburilor de gheață iluminate este o încântare și un apetit pentru o băutură cu gheață.


Iluminare LED cu camera BioFresh

Iluminare LED cu camera BioFresh

Camera BioFresh este echipată cu iluminare LED proprie și oferă o vedere atractivă și vizibilitate optimă a produselor din interiorul recipientelor.


Iluminare LED de tavan

Iluminare LED de tavan

Când deschideți sertarele unui congelator Liebherr, nu sunteți mulțumit doar de aspectul alimentelor, ci și de iluminatul atractiv: LED-uri puternice, durabile și ecologice. Iluminarea face vizionarea conținutului și mai ușoară și, în același timp, este un element de design neobișnuit.


Atingeți și glisați ecranul

Atingeți și glisați ecranul

Liebherr-ul dvs. vă va asculta cu o mișcare a degetelor: datorită ecranului tactil și de glisare, puteți utiliza frigiderul intuitiv și foarte ușor. Pur și simplu selectați funcții precum „SuperCool” pe ecranul color cu o atingere și glisați. De asemenea, puteți regla cu ușurință temperatura. Ce se întâmplă dacă nu utilizați în mod activ afișajul? Apoi vă arată temperatura reală.


recipient pentru ouă

Recipient pentru ouă

Recipientul universal conține până la 20 de ouă de pui sau 28 de ouă de prepeliță. Pentru a crește durata de valabilitate, se recomandă să le plasați cu partea ascuțită în jos sau să plasați recipientul în secțiunea BioFresh.


vas pentru unt

Vas pentru unt

Fabricat din material care nu poate fi spart, ungetorul are o formă slick și proiectat pentru a fi deschis cu o singură mână. Se va potrivi perfect pe orice rafturi, iar spalarea este permisa in masina de spalat vase.


FlexSystem

FlexSystem

Sistemul de sortare FlexSystem este conceput pentru a utiliza eficient spațiul din interiorul containerelor BioCool sau BioFresh. Vă va permite să separați unele produse de altele sau să le distribuiți în funcție de termenul de valabilitate. Materialele puternice și durabile vor dura mult timp.


Sertare OpenStage

Sertare OpenStage

Inspirat de vitrinele din magazinele gourmet rafinate, conceptul OpenStage vă afișează produsele la cel mai bun avantaj într-un mod dramatic și elegant. Sertarele din sticlă transparentă vă permit să păstrați totul la vedere. Înălțimile diferite facilitează depozitarea alimentelor de diferite dimensiuni. Despărțitoarele practice din sertarul de jos OpenStage asigură depozitarea în siguranță a sticlelor.


VarioSpace

VarioSpace

Vrei să depozitezi în siguranță tortul tău mare cu înghețată pentru petrecerea ta de vară? Pentru un congelator Liebherr, aceasta nu este o problemă: știe că uneori ai nevoie doar de mai mult spațiu. Datorită sistemului VarioSpace, sertarele individuale ale compartimentului congelator și rafturile de sticlă de dedesubt pot fi îndepărtate simplu: există chiar și spațiu de depozitare foarte mare!


Acces ergonomic

Acces ergonomic

Doriți să aveți acces gratuit la produse refrigerate? Ergonomia bine gândită a glisierelor telescopice oferă exact asta: fiecare sertar iese cu ușurință – un real plus în ușurință în utilizare. Și datorită șinelor joase, puteți ajunge cu ușurință la sertarul de sus.


Tava congelator

Tava congelator

După decongelare, fructele tale congelate ar trebui să fie proaspete și suculente, nu compot? Pentru astfel de produse sensibile, tava congelatorului este ideală: fructele și ierburile răspândite larg pe tava de plastic îngheață rapid și nu se zdrobesc. Tava congelatorului poate fi agățată cu ușurință în sertarul congelatorului și scoasă din nou.


Acumulatoare de frig

Acumulatoare de frig

Acumulatoarele de frig sunt de două ori utile - atât în ​​spațiul interior, cât și în exteriorul acestuia. În cazul unei pene de curent, acestea furnizează alimente congelate cu frig în interiorul congelatorului pentru o perioadă de timp. Și în excursii în afara orașului, în natură, ei te însoțesc ca răcoritori pentru mâncare și băuturi. Apropo: la modelele SmartFrost, acestea sunt amplasate în tavanul compartimentului congelator pentru a economisi spațiu.


DrySafe

DrySafe

Vrei ca fileurile fragede de vițel sau laptele proaspăt să rămână proaspete cât mai mult timp posibil? Recipientele BioFresh vă ajută: temperatura din recipientul DrySafe este aproape de 0 °C – condiții ideale pentru păstrarea chiar și a celor mai sensibile alimente. Și cel mai bun lucru: totul este setat perfect din fabrică pentru utilizare imediată - pentru a-l păstra proaspăt cât mai mult timp posibil.


Funcție pentru depozitarea legumelor și fructelor, în condiții de siguranță pentru fructe și legume

Funcție pentru depozitarea legumelor și fructelor, în condiții de siguranță pentru fructe și legume

Salată crocantă sau căpșuni: cele mai delicate alimente merită un loc special pentru a rămâne proaspete mai mult timp: recipientele BioFresh. Temperatura din recipientul pentru fructe și legume este aproape de 0 °C. În combinație cu umiditatea constantă, datorită închiderii etanșe, fructele și legumele neambalate se simt deosebit de bine aici. Nu trebuie să configurați nimic.


VarioSafe

VarioSafe

Conceput pentru depozitarea ordonată a produselor mici, cu vizibilitate bună. Se potrivește perfect pachetelor mici, cănilor și tuburilor. Iar stocarea capacitatilor mari permite al doilea nivel al containerului.


Alarma de pană de curent

Alarma de pană de curent

Liebherr-ul dumneavoastră este un adevărat înger al alimentului: în cazul unei căderi de curent, sună fiabil o alarmă. Nu numai că îl poți auzi, dar și îl poți vedea. Afișajul arată temperatura maximă atinsă în compartimentul congelator. Dar nu vei fi niciodată deranjat în mod inutil: dacă temperatura nu crește critic în timpul unei scurte întreruperi de curent, alarma rămâne oprită.


Alarma de temperatura

Alarma de temperatura

În compartimentul congelator al Liebherr-ului dumneavoastră, alimentele rămân în siguranță chiar și în cazul unei defecțiuni: alarma de temperatură vă avertizează în mod fiabil când este atins un nivel critic de temperatură. Nu numai că puteți auzi acest semnal, ci și îl puteți vedea. Ecranul afișează cât de mult a crescut temperatura. Desigur, puteți opri semnalul manual.


Funcția BottleTimer

Funcția BottleTimer

Sunteți familiarizat cu asta? Pune o sticlă de vin în congelator pentru o răcire rapidă și uiți de ea acolo. Cu BottleTimer, acest lucru nu se va mai întâmpla niciodată: prin activarea funcției SuperFrost, asigură o răcire ultra-rapidă. Și odată ce sticla ajunge la temperatura optimă, Lieberr-ul tău îți va reaminti prin intermediul aplicației să scoți sticla din congelator.


Mod de curățare

Mod de curățare

Până acum, la curățarea frigiderului, trebuia să te decizi: să-l oprești pentru a economisi energie? Sau lăsați-l aprins pentru o vedere mai bună? CleaningMode vă va salva de această dilemă: răcirea este oprită, dar iluminarea rămâne aprinsă. În acest fel vă puteți curăța Liebherr-ul fără niciun stres.


HolidayMode

HolidayMode

Când modul este activat, temperatura din interiorul compartimentului frigider este menținută la +15 °C. Acest lucru va fi util atunci când sunteți departe de casă pentru o perioadă lungă de timp, când nu există alimente în cameră, dar, de exemplu, medicamentele se vor deteriora la temperatura camerei. De asemenea, modul vă permite să evitați apariția mirosurilor străine atunci când ușa este închisă.


PartyMode

PartyMode

Acum pot veni și oaspeții – și Liebherr-ul tău are chef de petrecere: de îndată ce pornești PartyMode, se ocupă în mod fiabil de băuturile reci și de cuburile de gheață suplimentare. PartyMode activează SuperCool și producția maximă de gheață. După 24 de ore, Liebherr revine automat la modul normal.


SabbathMode

SabbathMode

În ziua sfântă de odihnă, toată activitatea este suspendată - acest lucru este valabil și pentru dispozitivele electrice. Liebherr-ul dumneavoastră ia în considerare acest lucru. În SabbathMode, toate luminile frigiderului sunt stinse, precum și toate sunetele, zgomotele și ecranul. SabbathMode este dezactivat după 80 de ore.


Funcția de economisire a energiei

Funcția de economisire a energiei

Doriți să economisiți energie și bani în același timp? Liebherr-ul dumneavoastră vă va sprijini în acest sens – cu un mod de economisire a energiei. Când activați EnergySaver, temperatura implicită crește cu două grade. Aceasta înseamnă că Liebherr-ul dumneavoastră necesită și mai puțină energie – iar mâncarea dumneavoastră rămâne optim proaspătă.


Funcția Superfrost

Funcția Superfrost

Oferă congelare de înaltă calitate a produselor, deoarece cu cât produsul este congelat mai repede, cu atât mai bine se păstrează proprietățile sale originale. Modul prevede scăderea temperaturii la cea mai mică valoare posibilă (cel puțin -32°C) și apoi revenirea automată la valorile inițiale.


Blocarea ecranului

Blocarea ecranului

Ecranul iluminat este un magnet pentru mâinile copiilor, iar Liebherr-ul tău știe asta. Pentru asta este blocarea ecranului: împiedică în mod fiabil modificarea neintenționată a setărilor frigiderului tău. Desigur, puteți dezactiva și blocarea ecranului.


SmartSteel în interior

SmartSteel în interior

SmartSteel de pe ușa interioară și peretele din spate oferă Liebherr-ului dumneavoastră un aspect elegant. Produsele dumneavoastră vor adora și SmartSteel: deoarece oțelul inoxidabil este sigur pentru alimente și igienic. În plus, SmartSteel reduce vizibilitatea amprentelor pentru un aspect mai frumos.


Peretele din spate SmartSteel

Peretele din spate SmartSteel

Panoul din spate din oțel inoxidabil SmartSteel oferă Liebherr-ului dumneavoastră un aspect elegant. Produsele dumneavoastră vor adora și SmartSteel: deoarece oțelul inoxidabil este sigur pentru alimente și igienic. În plus, SmartSteel reduce vizibilitatea amprentelor pentru un aspect mai frumos.


Seria Silențioasă

Seria Silențioasă

În jurul compresorului este utilizată o structură specială de izolare fonică, datorită căreia unitățile Silent funcționează foarte silențios. Momentan sunt cele mai silentioase produse ale grupului.