Fotografie 0 TECNO Spark Go 2022
Fotografie 1 TECNO Spark Go 2022

Baterie puternică

Nicio problemă cu nivelul de încărcare - acesta corespunde întotdeauna așteptărilor dumneavoastră. Smartphone-ul TECNO Spark Go 2022 are o baterie de 5000 mAh, care va fi un spate de încredere în orice aventură. Funcțiile de economisire a energiei optimizează consumul de resurse, astfel încât acesta să dureze cât mai mult posibil.

Vizual și sonor - 100% impresii

Divertismentul multimedia, jocurile populare, conținutul video preferat vor fi și mai strălucitoare, deoarece fiecare pixel este lucrat perfect pe o pânză HD+ de 6,5 inchi. Un sunet 3D cu suport DTS va completa senzațiile. Calitate cinematografică garantată!

Foto 2 TECNO Spark Go 2022
Foto 3 TECNO Spark Go 2022

Viitorul elegant

Îți place designul laconic și elementele futuriste? Merită să acordați atenție modelului: folosește un joc de texturi și elemente inovatoare pentru a oferi un efect wow atât la prima cunoaștere, cât și în timpul utilizării ulterioare. Gravarea îngrijită și destul de strălucitoare plasează accentele principale, arătând cine este în centrul atenției.

Este ușor să fii un producător de sunet

TECNO Spark Go 2022 are toate funcționalitățile necesare: împreună cu Soplay 2.0, creați ritmuri din mers, adăugați-vă vocea la ele, creați-vă propriul ton de apel. Muzica este peste tot cu tine, nu amâna crearea ei pentru mai târziu - profită de momentul. Și toate acestea fără o conexiune la internet.

Foto 4 TECNO Spark Go 2022

Optimizarea sistemului

Consolidarea părții tehnice deja de înaltă calitate va accelera funcțiile principale, va face grafica mai fluidă și va sprijini multitasking. Chiar și atunci când vă aflați în zona de acoperire a unei rețele slabe, operațiunile cu smartphone-urile vor fi cât mai rapide posibil.

Foto 5 TECNO Spark Go 2022
Foto 6 TECNO Spark Go 2022

Tehnologia NFC

Plățile fără contact au cucerit utilizatorii. Acum, având un smartphone, trebuie doar să-l aduci la terminal pentru a plăti. Și nu trebuie să obțineți un card de credit - toate sunt deja organizate într-un format virtual pe dispozitivul dvs. Și cel mai important, este absolut sigur. Incearca-l!

Cameră inteligentă

Capacitățile camerei AI de 13 MP sunt impresionante. Bokeh-ul de înaltă calitate vă este disponibil, inteligența artificială ajustează în mod independent parametrii individuali, panorama a devenit și mai extinsă. Și cu HDR îmbunătățit, iluminarea de fundal nu mai strică cadrul. Camera selfie de 8 MP are funcții de retușare a frumuseții, iar portretul de grup de pe camera frontală este cât se poate de clar. Mișcarea lentă 1080P vă va permite să creați videoclipuri magice.

Foto 7 TECNO Spark Go 2022

Control parental

Pentru părinții grijulii este oferită o funcționalitate dezvoltată pentru controlul telefonului mobil TECNO Spark Go 2022. Veți ști ce face copilul chiar acum, puteți limita durata ședinței sau puteți interzice anumite resurse. Și un memento pentru a vă schimba postura vă va ajuta să vă mențineți cei dragi sănătoși.

Foto 8 TECNO Spark Go 2022

Confidențialitate competentă

Fără să te uiți pe furiș peste umăr: cel care se consideră cel mai viclean se va împiedica doar pe un ecran negru. Informațiile vor fi văzute numai de persoana căreia îi sunt destinate. Tehnologiile de procesare a afișajului fac posibilă interacțiunea confortabilă cu dispozitivul direct și limitarea tuturor vizualizărilor dintr-un unghi prin estompare.

Fotografie 9 TECNO Spark Go 2022