Căldura în cea mai frumoasă formă

Radiatorul cu panou mobil TCH 21E dotează încăperile și zonele de lucru care sunt rar utilizate sau nu sunt conectate la un sistem de încălzire centrală cu căldură economisitoare de energie și design modern. În același timp, convectorul atractiv din punct de vedere vizual vă va mulțumi prin designul său modern, formele clare și ușurința în utilizare. Porniți, reglați temperatura și bucurați-vă instantaneu de căldura plăcută de convecție. Funcția inteligentă de încălzire automată reglează temperatura camerei în mod complet automat și reduce astfel consumul de energie la minimum.

Control integrat al costurilor: control inteligent al termostatului

Elementul de încălzire în două trepte cu putere de încălzire selectabilă de 1000 sau 2000 W vă permite să încălziți rapid încăperi de până la 24 m² și 60 m³ – de exemplu, ca încălzitor suplimentar în camere de zi sau dormitoare sau ca încălzitor cu acțiune rapidă pentru încălzire camere utilitare, gradini de iarna, ateliere, garaje si subsoluri. 

Termostatul încorporat, care reglează complet automat temperatura camerei la valoarea țintă dorită, este practic și economisește energie în egală măsură. Nivelul de temperatură dorit poate fi setat convenabil folosind un termostat rotativ montat pe lateral. Senzorii de temperatură inteligenți monitorizează constant temperatura camerei și ajustează puterea de căldură în funcție de temperatura dorită. Când temperatura setată este atinsă, elementul de încălzire se oprește până când este necesar un alt ciclu de încălzire a spațiului. Acest lucru economisește costurile de energie și face utilizarea dispozitivului de încălzire economică.

Convecție naturală fără zgomot și mirosuri neplăcute

Toate convectoarele din serie funcționează cu efectul căldurii uniforme de convecție. Aerul din cameră este încălzit în dispozitiv de elementele electrice și astfel se ridică sub formă de aer cald, creând o aspirație naturală care forțează aerul rece din cameră în dispozitiv. Acest lucru duce la o circulație constantă a aerului cald, ajungând în toate colțurile întregii încăperi. Căldura este distribuită uniform și supraîncălzirea sau subîncălzirea zonelor individuale este prevenită în mod optim. De îndată ce nivelul de căldură setat este atins, dispozitivul se oprește și pornește din nou numai după ce este necesar un alt ciclu de încălzire a încăperii pentru a atinge din nou valoarea setată. Acest lucru are ca rezultat o căldură plăcută care umple camera,

Totul e sub control

Două niveluri de încălzire reglabile: 1000 și 2000 W. incl. pornind turbocompresorul. Termostat reglabil infinit.

În siguranță

Pentru a dubla siguranță în timpul funcționării, dispozitivul este echipat cu protecție împotriva supraîncălzirii și răsturnării. Dacă convectorul este răsturnat din greșeală sau devine prea fierbinte din cauza îmbrăcămintei așezate neglijent, încălzitorul se va opri automat.

Adevărata convecție

Aerul rece este aspirat din partea inferioară a unității prin elementele de încălzire și se ridică în mod natural.

Instalare fiabilă

Dispozitivul cu siguranță nu va cădea, deoarece picioarele cu profil redus sunt proiectate astfel încât să se țină de o zonă suficient de mare