Progres uimitor în toate direcțiile

Noile căști AirPods Pro 2 oferă un sunet și mai vibrant și bogat. Tehnologia îmbunătățită de anulare activă a zgomotului și transparența adaptivă vă permite să vă bucurați de muzică oriunde. Controlul tactil reproiectat vă permite acum să reglați volumul redării prin simpla glisare a degetului. Îmbunătățirea eficienței energetice prelungește autonomia de funcționare până la 6 ore.

Фото 1 AirPods Pro 2
Фото 2 AirPods Pro 2

H2 - baza unui sunet puternic

Noul cip Apple H2 aduce calitatea sunetului la un nivel absolut. Cipul funcționează în colaborare cu un driver și un amplificator special dezvoltate, rezultând basuri profunde, puternice și sunete înalte clare și precise. Algoritmii de calcul unici H2 îmbunătățesc anularea zgomotului și extind autonomia AirPods Pro 2.

Nivelul de liniște pe care îl doriți

Anularea zgomotului la AirPods Pro 2 este de două ori mai eficientă decât la versiunea anterioară a căștilor. Acum puteți asculta muzică, podcast-uri și puteți comunica fără să vă concentrați asupra mediului înconjurător. Microfoanele cu anulare a zgomotului și orificiul special de ventilație din spate sunt amplasate astfel încât să captureze cu precizie sunetele dorite și să izoleze cele nedorite. Algoritmii acustici îmbunătățiți vă permit să vă concentrați asupra audiției și să ignorați zgomotele.

Фото 3 AirPods Pro 2

Confortul vostru este prioritatea noastră

Dintre cele 4 perechi de capete de silicon de diferite dimensiuni, cu siguranță veți găsi unul care să vă fie potrivit. Forma unică a capetelor ajută căștile să se adapteze la caracteristicile anatomice ale urechii pentru un confort și o fixare sigură și moale. Căștile se fixează ferm și delicat în ureche, astfel încât să vă puteți bucura de muzică fără să vă gândiți la sursa ei.

Фото 4 AirPods Pro 2
Фото 5 AirPods Pro 2

Control îmbunătățit

Prin simpla atingere a senzorului de pe carcasă, puteți selecta modurile de redare (anularea zgomotului sau transparența), precum și controla piesele muzicale și apelurile. În plus, un cursor tactil vă permite să reglați volumul redării prin deplasarea degetului pe el.

Sunteți în centrul atenției

AirPods Pro 2 cu tehnologii adaptabile îmbunătățite oferă un nou nivel de abordare individuală. Datorită urmăririi dinamice a mișcărilor capului vostru, căștile știu cum să optimizeze sunetul în cel mai bun mod posibil. Ecualizatorul adaptabil ia în considerare caracteristicile fixării căștilor pentru a face fiecare audiție a voastră luminoasă și confortabilă.

Фото 6 AirPods Pro 2
Фото 7 AirPods Pro 2

Muzica rămâne atât de mult timp pe cât doriți

Cu o singură încărcare, căștile funcționează fără întrerupere timp de până la 6 ore cu anularea activă a zgomotului activată. Cu o capacitate de încărcare a carcasei, vă oferă până la 30 de ore de redare muzicală. Carcasa se încarcă prin intermediul unui conector Lightning și poate fi încărcată folosind Apple Watch, dispozitive de încărcare MagSafe sau alte dispozitive de încărcare conform standardului Qi.

Actualizări utile ale carcasei

Acum, carcasa are un difuzor încorporat care redă un sunet care vă ajută să găsiți rapid AirPods Pro 2 printre alte obiecte. De asemenea, semnalele sonore vă avertizează atunci când bateria este descărcată sau când procesul de cuplare este finalizat. Atât carcasa, cât și căștile au o protecție IPX4 împotriva apei și transpirației.

Фото 8 AirPods Pro 2