De peste 140 ani brandul Toshiba este alaturi de consumatori pentru a imbunatati calitatea vietii de zi cu zi. Cercetarea continua si atentia sporita pentru fiecare detaliu, fac din aparatele frigorifice Toshiba piese de design si referinte tehnologice in utilizarea zilnica.

Dual Inverter

Aparatele frigorifice dotate cu tehnologia Dual Inverter sunt echipate cu un compresor inverter și două ventilatoare. Acestea sunt concepute în așa fel încât să răspundă precis cerințelor de răcire: consum mai mic de energie, zgomot redus la minim și performanță pe termen lung.

Tehnologia Plasma+ Pure

Această tehnologie produce ioni și electroni care pot ucide bacteriile, neutralizează mirosurile și purifică aerul rece pentru a menține alimentele proaspete cât mai mult timp.

AlloyCooling™

Tehnologia AlloyCoolingTM din spatele frigiderului disipează căldura mult mai rapid, răcind uniform compartimentul frigorific într-un ritm prompt și eficient.

1+3 Mode

Ați rămas vreodată fără spațiu în frigider pentru băuturi atunci când ați găzduit o petrecere? V-ar ajuta să transformați congelatorul în răcitor? Puteți utiliza modulul 1+3 de la Toshiba și să transformați compartimentele aparatului frigorific în funcție de necesități, astfel: modul zilnic (partea de sus – refrigerare, partea de jos – congelare), modul răcitor (partea de sus și partea de jos – refrigerare) potrivit pentru petreceri și mese în familie, modul fără congelare (partea de sus inactivă, partea de jos – refrigerare) pentru momentele în care nu aveți nevoie de alimente congelate și modul fără refrigerare (partea de sus inactivă, partea de jos – congelare) pentru momentele în care nu aveți nevoie de alimente reci, doar congelate.

Deschidere sertar 100%

Primul sertar și partea superioară a sertarului de jos pot fi deschise complet și extrase pentru a vedea toate alimentele fără a depune efort și pentru a curăța cu ușurință.

LED Light

Lumina LED ambientală se aprinde treptat când deschideți ușa și se adaptează automat pentru a nu deranja ochii.

Controlul temperaturii și umidității

Compresorul și ventilatorul sunt concepute pentru a răspunde precis cerințelor de răcire și temperatură. În plus, senzori speciali detectează diferențele de temperatură ale alimentelor și le reglează, prevenind fluctuații nedorite. Pentru controlul temperaturii, aparatul are un compartiment de 40 de litri cu temperatura ajustabilă: -2°C pentru carne, 0°C pentru fructe de mare, +3°C pentru fructe și legume. Umiditatea poate fi ajustată pe trei nivele diferite: HIGH – potrivită pentru depozitarea alimentelor ce se deshidratează rapid, MED – potrivită pentru depozitarea fructelor și LOW – potrivită pentru depozitarea nucilor și ouălor, care au cerințe de umiditate scăzută. 

Dual Cooling

Două sisteme independente de răcire pentru a a controla independent și precis temperatura și pentru un consum redus de energie.

Compartiment etans 

Frigiderul contine un comartiment etans care permite o depozitare in siguranta a produselor, fara riscul de a face schimb de mirosuri. In acest compartiment se pot pastra cremele si cosmeticele.