8 moduri
de curățare Tehnologia Talent Clean

Perete virtual

Este timpul pentru o curatenie generala a pardoselii si a covoarelor. Peria turbo se rotește cu viteză mare și adună praful de pe covor sau în golurile dintre plăci.

Modul de îndepărtare a petelor

Tehnologia exclusivă brevetată de la HOBOT Modul de îndepărtare a petelor este ideal pentru îndepărtarea petelor persistente. LEGEE împarte camera în secțiuni de 1,5 m x 1,5 m și pulverizează generos cu lichid de curățare pentru a dizolva petele. Apoi urmează din nou același traseu pentru a absorbi apa și a îndepărta petele dizolvate.

Modul „Standard”

Modul „Standard” este ideal pentru curățarea oricărei încăperi. Dacă nu știți ce mod să alegeți, alegeți doar modul standard.

Modul puternic

Modul puternic mărește puterea de aspirație și viteza de rotație a periei turbo pentru a îndepărta murdăria și resturile persistente de pe podea.

Modul economic

Modul Eco funcționează la un consum redus de energie, cu cea mai mică putere de aspirație și cea mai mică viteză a periei. Bucurați-vă de pace și liniște în timp ce LEGEE face curățenie.

Modul de curățare chimică

Modul „Curatare uscata” este util pentru curatarea pardoselilor sensibile la umezeala. Funcția de pulverizare cu apă este dezactivată, cârpa este ridicată, puterea de aspirație este ușor crescută, iar viteza de mișcare este lentă. Cu toate acestea, podeaua va fi în continuare bine curățată și măturată cu o perie turbo.

Modul personalizat

Ai o abordare creativă a curățeniei sau ești doar curios să încerci ceva nou? Explorați combinații posibile și creați-vă propria rutină unică de curățare.

Duza de aspirare frontala
2700 Pa

Părul și lâna încurcate nu rămân pe peria turbo, ci sunt trimise imediat la coșul de gunoi! Duza de aspirație este situată în fața periei turbo și colectează părul și praful ușor fără a se înfășura în jurul periei turbo. Această caracteristică facilitează foarte mult întreținerea și crește durata de viață a componentelor robotului.

Mecanism inteligent de ridicare a platformei
cu cârpă de curățare

Laveta de curățare cu mecanism inteligent de ridicare poate fi ridicată cu până la 6 mm deasupra suprafeței podelei. LEGEE-D7 călătorește cu ușurință peste covoare și praguri, iar când se termină curățarea, o cârpă umedă ridicată nu va deteriora podelele sensibile la umezeală.

Permeabilitate ridicată

LEGEE-D7 poate depăși obstacolele de până la 20 mm înălțime, care se găsesc în aproape orice casă. Curățarea este complet sub control! Aplicația are o funcție „Relieve Climbing” pentru o anumită zonă sau pentru întreaga cameră.

Perie turbo pentru curatare amanuntita

Realizează o curățare profundă a covoarelor și a pardoselilor - colectează cu atenție toate resturile care se află adânc în covor.

Încărcare inteligentă și reluați curățarea

Dacă bateria este descărcată, LEGEE se va întoarce automat la stația de încărcare, va estima timpul necesar de încărcare pentru a curăța zona rămasă și va relua curățarea de la sine atunci când bateria este suficientă.