Modul confort

Puteti seta temperatura dorita cand sunteti acasa. Dupa ce este setata o data si functia este activata, aparatul va mentine aceeasi temperatura a camerei ori de cate ori este utilizat. Temperatura este setata implicit la 23°C.

MyTESY

Aplicatia MyTESY programeaza si gestioneaza fara probleme convectoarele inteligente TESY.
MyTESY este o tehnologie inovatoare care va permite sa va operati dispozitivele oriunde in intreaga lume. Este incorporat in aparatele cu modul Wi-Fi incorporat, conectate la reteaua wireless de acasa. Software-ul este flexibil si disponibil pentru orice dispozitiv cu un browser web sau smartphone/tableta cu sistem de operare Android, iOS sau Harmony OS.
MyTESY va permite sa va setati aparatul in trei moduri de lucru diferite pentru un confort optim si eficienta energetica.

Mod Eco

Puteti seta temperatura dorita atunci cand sunteti in afara casei. Dupa ce este setata o data si functia este activata, aparatul va mentine aceeasi temperatura a camerei ori de cate ori este utilizat. Temperatura implicita este de 18°C. De asemenea, puteti seta ora la care aparatul sa treaca in modul Confort.

Modul de somn

La doua ore dupa activare, convectorul scade temperatura setata cu -3°C sub temperatura setata in modul Confort. Puteti seta intervalul de timp pentru functionarea in modul Sleep, apoi aparatul comuta in modul Confort. Configurarea implicita este de 6 ore.

Convectie optima

Ofera o incalzire cu pana la 25% mai rapida a incaperii datorita designului special al aparatului, formei specifice grilei de evacuare si elementului de incalzire cu miez din otel inoxidabil si radiator din aluminiu. Viteza de curgere convectiva - pana la 1,18 m/s masurata la temperatura camerei de 18°С.

Functia "Pornire adaptiva"

Imbunatateste confortul termic in camera incalzita cu un consum minim de energie. Dupa 96 de ore de auto-invatare, functia permite convectorului sa determine singur timpul de pornire, pentru a atinge temperatura dorita, la ora specificata de utilizator.

Functia "Programator saptamanal 24/7"

Aceasta functie permite reglarea detaliata a convectorului, pentru fiecare jumatate de ora a zilei.

Grad de protectie IP24

Grad de protectie IP24 - cifra "2" indica nivelul de protectie impotriva penetrarii obiectelor solide straine cu un diametru mai mare de 12,5 mm., cifra "4" indica nivelul de protectie impotriva stropilor de apa. Incalzitoarele IP24 sunt potrivite pentru incalzirea bailor si a altor incaperi umede, in conformitate cu instructiunile de utilizare.

Termoregulator electronic

Termoregulatorul electronic ofera o masurare mai precisa a temperaturii in incaperea incalzita in comparatie cu termoregulatorul mecanic bimetal. Precizia modelului electronic este de ±0,1°С, iar precizia celui mecanic este de ±3°С. Prin urmare, posibilitatea de economisire a energiei.