Cea mai recentă tehnologie a noastră ascunde firele rebele într-o singură trecere. Pentru un păr cu aspect neted, strălucitor.

Conceput pentru diferite tipuri de păr

După o testare riguroasă a diferite tipuri de păr în laboratoarele noastre, am proiectat noi accesorii pentru coafarea diferitelor tipuri de păr. Și pentru că îmbunătățim constant aparatele noastre, am reproiectat Difuzorul și concentratorul de coafare.

Accesoriu împotriva firelor rebele

Accesoriul ideal pentru coafuri elegante, pe păr drept. Ascunde firele rebele sub șuvițele mai lung pentru un păr cu aspect neted și strălucitor. Folosind doar aer.

Concentrator pentru aranjarea părului

Designul mai larg și mai subțire al concentratorului reproiectat pentru coafare creează un curent de aer de mare viteză, perfect pentru aranjarea părului. Și pentru că aerul este concentrat, puteți coafa câte o secțiune de păr - fără a deranja restul părului.

Difuzor

Reproiectat pentru a dispersa aerul uniform în jurul șuvițelor de păr, Difuzorul simulează uscarea naturală, reducând firele rebele și definind buclele și onduleurile. Dinții mai lungi ai difuzorului vă permit să coafați mai mult păr ȋn acelaşi timp, cu mai mult control - și să pătrundeți mai adânc în păr.

Atașament Gentle Air

Proiectat pentru a fi blând cu părul subțire și scalpul sensibil, noul accesoriu Gentle Air difuzează aerul, creând un flux de aer slab și mai rece - uscând rapid părul, în același timp.

Accesoriu pieptene cu dinți largi

Proiectat pentru părul creț sau cu textură, noul accesoriu pieptene cu dinți largi are dinți robuști pentru a întinde părul pe măsură ce este uscat sau pentru a adăuga volum și formă.

Puternic. Și rapid. 

Motorul digital mic și puternic Dyson V9 se rotește cu 110.000 rpm. Combinat cu tehnologia Air Multiplier™, produce un jet de aer controlat, de mare presiune și de mare viteză pentru uscare rapidă și coafare precisă.       

Părul deteriorat nu mai reflectă lumina

Temperaturile extreme pot crea mici pori în firul de păr. Aceștia dispersează lumina în toate direcțiile, reducând lumina reflectată și strălucirea.

Părul sănătos reflectă lumina

Datorită controlului inteligent al căldurii, uscătorul de păr Dyson Supersonic™ previne temperaturile extreme și protejează părul împotriva supraîncălzirii. Astfel, părul este mai puțin deteriorat și mai strălucitor, reflectând mai multă lumină într-o singură direcție.

Controlul inteligent al căldurii protejează strălucirea părului

Spre deosebire de alte uscătoare de păr, Dyson Supersonic™ măsoară temperatura aerului de peste 40 de ori pe secundă și reglează căldura. Acest lucru previne deteriorarea cauzată de căldura extremă pentru a proteja strălucirea părului.