Imagine reală în direct

Procesorul inteligent 4K HDR X1 și TRILUMINOS PRO reproduc peste un miliard de culori și nuanțe, astfel încât să vă puteți bucura de contrast ridicat și imagini vii care prind viață pe ecranul dvs.

Fotografie 1 Sony KDX85TKR

Claritate uluitoare

Experimentați o fluiditate și o claritate de neegalat în orice scenă de acțiune, cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz și Motionflow XR. Tehnologia analizează succesiunea cadrelor și inserează cadre suplimentare între cele originale dacă este necesar pentru a îmbunătăți calitatea imaginii.

Fotografie 2 Sony KDX85TKR

4K și fără compromisuri

Tehnologia 4K X-Reality PRO folosește algoritmi unici pentru a face chiar și imaginile native 2K să pară la fel de luminoase, clare și detaliate ca videoclipurile 4K.

Foto 3 Sony KDX85TKR
Foto 4 Sony KDX85TKR

sunet puternic

Difuzorul inovator subțire X-Balanced umple spațiul cu un sunet puternic și clar, care creează o experiență captivantă și îmbunătățește experiența de vizionare de mai multe ori.

Imagine și sunet cinematografic

Tehnologia unică Dolby Vision ajustează automat luminozitatea și saturația culorilor în funcție de împrejurimi și de condițiile de lumină ambientală, astfel încât fiecare vizionare să devină un eveniment luminos. Iar tehnologia Dolby Atmos umple spațiul cu sunet surround.

Foto 5 Sony KDX85TKR

Căutare vocală

Tehnologia de control vocal de la Google recunoaște comenzile vocale și oferă o gestionare convenabilă a conținutului. Cu ajutorul unei interogări vocale, puteți găsi rapid filmul dorit sau puteți obține recomandări cu privire la cele mai recente lansări din industria filmului.

Foto 6 Sony KDX85TKR

Design subțire și elegant

Datorită cadrului super-subțire, nimic nu vă va distrage atenția de la vizionare. Iar suportul versatil cu 2 poziții vă ajută să găsiți locul perfect pentru a instala Sony KDX85TKR în camera dvs.

Foto 7 Sony KDX85TKR

Ajustare automată a imaginii

Tehnologia unica Ambient Optimization cu senzori de lumina adapteaza imaginea si sunetul, tinand cont de geometria si iluminarea incaperii, si face continutul confortabil pentru perceptie in orice conditii.

Foto 8 Sony KDX85TKR