Orice vizionare este un punct culminant

Televizorul Sony XR-X90J oferă o experiență de vizionare incredibilă, cu o bogăție și o bogăție de culori de neegalat, precum și cu fidelitate a culorilor și detalii uimitoare. Vizionați filme și emisiuni TV și bucurați-vă de 4K Ultra HD real pe ecranul Full Array LED cu iluminare din spate.

Fotografie 1 Sony X90J

Primul televizor cu inteligență cognitivă

Procesorul cognitiv revoluționar XR cu inteligență cognitivă îmbunătățește calitatea imaginii, reduce zgomotul și îmbunătățește claritatea bazată pe vederea și auzul uman pentru cea mai bună experiență de vizionare posibilă.

Imagine 4K superbă

Urmărește filmele și serialele tale preferate la o calitate 4K uimitoare. Tehnologia avansată a procesorului cognitiv XR și un afișaj cu iluminare din spate LED Full Array oferă imagini realiste și redare superbă a oricărui conținut.

Foto 3 Sony X90J

sunet puternic

Sistemul audio inovator oferă un sunet clar și bogat, sincronizează perfect imaginea și sunetul pentru a îmbunătăți imersiunea și a oferi o experiență cinematografică de neuitat.

Control vocal

Suportul pentru controlul vocal vă oferă posibilitatea de a controla conținutul cu comenzi vocale clare. Creați o interogare de căutare și obțineți recomandări pe un subiect de interes, căutați filmele și emisiunile TV preferate rostindu-le numele cu voce tare.

Foto 5 Sony X90J

Chiar mai multă culoare

Suportul pentru o gamă largă de culori oferă detalii precise și reproducere excelentă a culorilor pe întreaga zonă a ecranului. Vi se garantează o experiență de vizionare excelentă la cea mai înaltă calitate.

Foto 6 Sony X90J
Foto 7 Sony X90J

Imagine clară în scene întunecate și luminoase

Tehnologia XR Contrast Booster îmbunătățește calitatea imaginii în zonele întunecate și luminoase ale ecranului, oferind negrilor mai multă profunzime și culori mai strălucitoare. Televizorul Sony XR-X90J reproduce imaginea exact așa cum este percepută de viziunea umană.

Îmbunătățirea imaginii până la 4K

Procesorul cognitiv XR îmbunătățește claritatea și contrastul imaginilor cu rezoluție scăzută, restabilește fragmentele neclare și neclare pentru a aduce conținutul din orice sursă cât mai aproape de 4K.

Foto 8 Sony X90J
Foto 7 Sony X90J

Redare lină a scenelor dinamice

Bucurați-vă de povești pline de acțiune la o calitate uimitoare, în care fiecare mișcare a personajului este la fel de clară și fluidă ca în viața reală. Acest lucru este posibil datorită tehnologiei XR Motion Clarity, care elimină neclaritatea și îmbunătățește realismul intrigii.

Design elegant și elegant

Televizorul Sony XR-X90J este închis într-un cadru subțire, aproape imperceptibil, care subliniază eleganța stilului și nu distrage atenția de la principalul - o imagine luminoasă pe ecran. Suportul cu două poziții face posibilă așezarea televizorului într-un mod standard sau pe un raft îngust.

Foto 9 Sony X90J
Foto 12 Sony X90J

Bucurați-vă de sunet

Tehnologia XR Sound Position și tweeterele direcționează sunetul pentru o sincronizare maximă a imaginii. Tehnologia XR Surround creează un câmp de sunet surround puternic care umple spațiul, te înconjoară și te transportă în epicentrul acțiunii.

Vocea este întotdeauna clară

Voice Zoom 2 detectează cu acuratețe sunetul vocii tale, sporind claritatea acesteia, astfel încât să poți auzi fiecare cuvânt de dialog chiar și la volum scăzut.

Foto 11 Sony X90J
Foto 13 Sony X90J

Trimite conținut pe ecranul mare

Acum puteți transfera cu ușurință imagini și fotografii stocate pe dispozitivele dvs. iOS sau Android pe ecranul Sony XR-X90J. Vezi fotografiile din ultima vacanță și nu rata niciun detaliu.